У Вишеньках скасували виступ стриптизера

09 Серпня 2019, 10:15
Містер Тіко 6220
Містер Тіко

У селі Вишеньки Рожищенського району скасували виступ стриптизера Містера Тіко, який мав розважати місцевих мешканців на святкуванні Дня села.

Про це Zaxid.net повідомила співорганізаторка свята Антоніна Клімчук.

Інформація про виступ стриптизера у селі викликала жваве обговорення у мережі. Також стало відомо, що його номер оплатили приватні підприємці.

Антоніна Клімчук прокоментувала, що виступ виконавця еротичних танців скасовано і звинуватила журналістів, які написали про участь стриптизера у концерті, в роздмухуванні сенсації.

Водночас сам луцький стриптизер Олександр Огурцов повідомив, що ще не отримав остаточної відмови від замовників. 

«Мені наразі невідомо про відмову. Вони вагаються: скасовувати чи ні. Великий ажіотаж з боку преси», – повідомив Огурцов, додавши, що спокійно ставиться до цієї ситуації, хоча за сім років роботи стриптизером його вперше запросили виступити у селі.

Олександр Огурцов, що виступає під псевдонімом Mr.Tiko, вважається відомим у Волинській області виконавцем еротичних танців. Його послуги коштують від 2000 гривень за танець, а вартість шоу-програми в його виконанні починається від 5000 гривень.

Коментарі
09 Серпня 2019, 14:05
О, а чого так??)))
09 Серпня 2019, 14:28
Хочемо Містера Тіко! Поверніть нам свято!!!
09 Серпня 2019, 23:17
Чому закриті коментарі під статтею про "великодушний" вчинок суперволонтера-патрійота?? Чогось під статями-обсираловом неугодних цьому "еталону справедливості" коментів не закривали. Чи то треба мати діагноз "алкогольний делірій", щоб не попасти під "жернова" безпристрасного пера рожищенського журналіста??
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024