Учаснику АТО з Рудки Козинської повернутися у мирне життя допомогла власна справа

08 Серпня 2019, 15:24
3528

Олександр Бикирук повернувся зі Сходу України в рідну Рудку-Козинську та, не гаючи часу, звернувся до Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості у пошуку роботи. Відвідував семінари. Профдіагностичне тестування виявило в пана Олександра хист до підприємництва, тому фахівці центру зайнятості запропонували відкрити власну справу, на що він і погодився.

Про це розповідають на сторінці філії у Facebook.

За відповідним направленням Олександр відвідав курси «Підприємець-початківець», де навчився правильно організувати підприємницьку діяльність, успішно захистив бізнес-план на тему: «Вирощування та реалізація зернових культуру».

Отриману матеріальну допомогу для відкриття власної справи витратив на закупівлю посівного матерілу, мінеральних добрив та паливно-мастильних матеріалів і розпочав реалізовувати бізнес-ідею.

Нині ж Олександр Бикирук успішно обробляє землю та має трьох найманих працівників. Сіє жито, сою, тритикале, але найбільше площі займає кукурудза. Окрім того, чоловік вирощує свиней.

За словами підприємця, трудова терапія творить справжні дива, завдяки їй людина знаходить свій шлях і стає корисною іншим.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024