Павло Чайка: «Багато хто поїхав на схід щоб прийти до влади»

26 Листопада 2016, 11:00
2798 Джерело: http:/shuster.live

Рожищанин Павло Чайка, учасник АТО, повний кавалер ордену «За мужність» побував в прямому ефірі на Шустер LIVE. 

«Багато хто поїхав на схід щоб прийти до влади, багато хто спекулює – от побував на сході і можна йти в народні депутати. Нашому слов’янському народу потрібні їжакові рукавиці», - впевнений військовослужбовець. 

Також пропонуємо вашій увазі повну версію програми. 

 

Коментарі
26 Листопада 2016, 13:10
Багато хто їздив на Майдан щоб потім прийти до влади. Для прикладу Вадім Дулюк.
26 Листопада 2016, 13:33
Згоден з Павлом. Треба вже розстрілювати. Хунту до влади! Досить демократії!
26 Листопада 2016, 14:24
Думаю Павло достойно приставляв інтереси нашої громади, він з тих хто не прогнеться ні під політиків ні під будь-кого іншого. Викликає дійсно тільки повагу!!!
26 Листопада 2016, 14:32
Мається на увазі - не ток-шоу. А взагалі делегувати Павла від громади до влади. Достойний кандидат. Я думаю він багато чого б відстояв, багато щоб зробив для району. Маючи такого Лідера, кожна галузь хоч би намагалась розвиватись, знаючи що її ідеї, проблеми будуть підтримані, відстояні а не проігноровані та не почуті.
27 Листопада 2016, 16:16
якщо народ хоче розтрілів і жорсткого правителя - чому ми зносимо памятники комуністів? хочете ежових рукавиць - товариша Сталіна вам !
27 Листопада 2016, 16:58
Їздити на Майдан та бути з майданом це різні речі. А вислови Павла це наслідок роботи нашого олігархічного зомбоящика, так думає 70 % громадян, через це і вибираємо, таку політичну еліту. Майдан стояв проти олігархії не тільки з Донецька, а як соціального класу породженого корупцією, так чому , виграв Порох , він теж на Майдані ^був^ коли з сцени виступити треба, але він ніколи не був з Майданом бо ця ідея для нього чужа. Говорити про якісь рукавиці, а яка мета? Вільна, багата людина тільки в демократичній країні і це показує світовий досвід, а ця ідея сильної руки це якраз і є інформаційною війною сусідньої країни. Нам постійно по ТБ нав’язують цю непотрібну дискусію вже 25 років але це нета тема ,яка потрібна для вирішення наших проблем. Закон та порядок нічого спільного немають з рукавицями та диктатурою. Тому мені щиро шкода Павла, який так і не усвідомив де використовують, а де кажуть правду. На жаль таких людей у нас в країні дуже багато, тому що правди нема ніде.
27 Листопада 2016, 17:13
Хороша людина - не професія. При всій повазі до Павла. Кожен має робити те, що найкраще вміє. Не треба Павлу вимазуватись як комбати, гаврилюки і савченки. Коли ж ви люди виключите емоції, включите розум і зрозумієте, що для управління державою бути суперпатріотом абсолютно недостатньо, що крім того треба бути фаховим спеціалістом. Зараз ми спостерігаємо не зовсім приємну картину результату реформи поліції і так буде у всьому якщо люди будуть керуватись лише емоціями, вибирати за покликом серця і т п. З точки зору майдану "незамазаних" спеціалістів нема, тому постає дилема: 1. або ми використовуємо наявний зараз ресурс фахівців (при цьому закриваємо очі, на те що "він працював при януковичу" - всі працювали при янику і Ви також)))), робимо якусь систему контролю і впливу на них (тут і допоможуть справжні патріоти) і потроху виймаємо державу з болота. 2. або, як казали совєти - "разрушаєм всьо до основанья", хто при янику працював ставим тавро зрадника, набираєм у владу хай не спеціалістів, але щирих патріотів (постмайданні приклади треба нагадувати???) і спостерігаємо як країна остаточно гине. Других варіантів нема. Учіть історію панове, можете навіть саму новітню)))
27 Листопада 2016, 17:39
Ти або у владі, або нічого про неї незнаєш. Кого використовуєм? Яких спеціалістів? Це Гройсман, Яценюк, Гунчик чи Музика з Савчуком спеціалісти? Ти їх проконтролюєш? Яким чином? Ці всі спеціалісти вже 25 років ведуть країну в одному напрямку... Скажу навіть більше цей напрямок не змінився. А реформи не відбулись, бо це, їм не потрібно. Перші номери засвічені тому прийшли другі та треті які були учасниками схем але ще не засвітилися. Згадай в парламент теж обирали комбатів, журналістів та хороших хлопців, а як випливає з декларацій ці чесні хлопці майже олігархи. Тому щоб бути у владі потрібно мати бажання змінювати цю країну на краще, освіту і найголовніше чесність, гідність та порядність.
27 Листопада 2016, 17:51
Так вірити телевізору не можна бо там усі хто погано говорить про владу є агентами кремля та шатунами. Інформацію потрібно ретельно перевіряти навіть з інтернетресурсів. Потрібна гідність із сторони журналістів, щоб не писали замовних статей, та деферамбів владним чиновникам, але тоді їм не буде взагалі де писати. Це як в тій приказці - чому дурний бо бідний, а чому бідний бо дурний.
27 Листопада 2016, 18:03
Схід ніякого відношення до приходу Дулюка до влади не міг мати- він туди портрапив випадково! Але після того як зняли з посади цей "патріот" міг виконати свій обовязок, але навіщо воно йому та його оточенню так само - ми можемо тільки горло драти.
27 Листопада 2016, 19:34
&quot;Я открыл было рот, но тут представил себе, в какие дебри нам придется забираться, как трудно будет объяснить, что такое метафоры, иносказания, гиперболы и просто ругань, и зачем все это нужно, и какую роль здесь играют воспитание, привычки, степень развитости языка, эмоции, вкус к слову, начитанность и общий культурный уровень, чувство юмора, такт, и что такое юмор, и что такое такт, и, представив себе все это, я ужаснулся и горячо сказал: <br/>- Вы совершенно правы, Федя.&quot; (с)<br/>Братья Стругацкие
27 Листопада 2016, 21:02
Нічого не пойму. Була сильна рука - на майдані скинули, щоб жити як цівілізовані люди. Зараз знову кричать про сильну руку і єжові рукавиці. Люди добрі, ви геть отупіли??? Ви як собі то уявляєте - сидите ви перед ящиком і дивитесь новини як якогось корупціонера розстрілює сильна рука?? Де ви таке бачили?? сильна рука якщо буде, то буде в кожній хаті і рострілювати з кожної хати, вас, ваших дітей і т п. Привід знайдеться. Ви готові до цього? Вас, що історії взагалі в школі не вчили?? Чи ви не бачите цього в сусідніх країнах?? Астанавітєсь поки не пізно, бо дуже швидко знайдуть сильну руку.
27 Листопада 2016, 22:06
В такі трагічні дні для кожного справжнього українця говорити про диктатуру це ганьба.
28 Листопада 2016, 15:07
Що, лячно що з тебе зроблять рукавиці? А ми підтримаємо хунту,розстріляєм корупціонерів,тих хто наживався, жирував коли прості люди жертвували на армію. Запитаємо, а де ти був і що робив коли я був в окопі!?Чому в тебе, гниди, 10 ділянок, а простому солдату нема? А яник не був сильною рукою, він був злодій,інакше як тоді його зкинули? Зі всіма злодіями так має бути!!!
28 Листопада 2016, 20:43
)) ну, щоб зробити рукавиці, спочатку треба руки наколоти добряче. Це явно не про тебе, писака ти наш окопний.
29 Листопада 2016, 13:15
Хе-Хе... Та Нацик він же футболісту Роналду як &quot;брат по крові&quot; якщо хто не знає
29 Листопада 2016, 18:21
Йожик птаха горда, поки не копнеш не полетить.
29 Листопада 2016, 18:24
Що ти мелеш?
29 Листопада 2016, 18:53
Що тут не зрозумілого. Тобі натякають, що ти конкретний п....с
29 Листопада 2016, 19:21
Ти жертва фейка -ідіот!
30 Листопада 2016, 12:15
Якраз до Роналду претензій немає, а ти точно конкретний п....с
30 Листопада 2016, 15:23
Редакція, як сильно вас пожурив Басалик?
01 Грудня 2016, 00:35
знаєш що зробиш. Смоктунець.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024