Жінка, яка п'яна за кермом навантажувача знесла паркан в Уляниках, заплатить 10 тисяч штрафу

05 Серпня 2019, 09:12
Навантажувач «MERLO». Фото ілюстративне 5109
Навантажувач «MERLO». Фото ілюстративне

Суддя Рожищенського районного суду Волинської області Іван Сіліч розглянувши матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності жінки, яка п'яна за кермом навантажувача знесла паркан у селі Уляники Рожищенського району.

Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

15 травня о 15:30 водійка в селі Уляники по вул.Центральній, керуючи навантажувачом «MERLO» в стані алкогольного сп'яніння, не вибрала безпечної швидкості руху, не врахувала дорожньої обстановки та скоїла наїзд на бетонний паркан, внаслідок чого пошкодила паркан.

У судове засідання  жінка повторно не з'явилася, хоча належним чином була повідомлена про день, час та місце розгляду справи, про причини неявки суд не повідомила. Клопотань про відкладення розгляду справи та будь-яких пояснень про заперечення своєї вини на адресу суду не надходило.

Суд постановив визнати жінку винною у вчиненні адміністративних правопорушень (порушення ПДР та керування транспортним засобом напідпитку). Водійка заплатить адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 10 200 гривень та 384 гривні судового збору.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментарі
06 Серпня 2019, 18:46
П'яний депутат побив двірників, чому ж не написано? Всяка всячина написана, а що Шварцкоп позривав таблиці на міській раді і побив двірників, які зараз в лікарні лежать з побоями то ніхто не напише
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024