Столяра хотіли позбавити головування екологічної комісії Волиньради

23 Листопада 2016, 17:35
1796

Постійна комісія обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією не підтримала проект рішення, який передбачав зміщення голови комісії з питань екології Василя Столяра із займаної посади.

Про це пише «Вголос».

Депутат Василь Столяр, який також є керівником фракції ВО «Батьківщина» у Волинській облраді, очолює постійну комісію Волинської облради з питань екології та раціонального використання природних ресурсів.

У проекті рішення, внесеного на розгляд депутатом Сергієм Слабенком, пропонувалося змістити Василя Столяра з займаної посади та зробити його рядовим членом комісії. Однією з причин звільнення Василя Столяра була та, що він, на думку Сергія Слабенка, узурпував назву «Батьківщина» і очолює однойменну фракцію в обласній раді.

«Василь Столяр виключений з партії «Батьківщина». Він не може представлятися від її імені. Пропоную звільнити Василя Столяра з посади голови комісії. Водночас, він може працювати її рядовим членом», - зауважив Сергій Слабенко.

Втім, постійна комісія з питань депутатської діяльності не підтримала пропозицію зі звільнення Василя Столяра.

«Рішення про призначення керівників комісій ухвалювалося на засіданні лідерів фракцій обласної ради. Юридично Василь Столяр є головою фракції ВО «Батьківщина» у Волинській облраді. Як мені відомо, фракція «Батьківщини» не вносила подання про його усунення. Тому не вважаю за потрібне змінювати голову екологічної комісії. Також я дуже хотів би, щоб ми під час засідання постійних комісії у Волинській облраді перестали обговорювати внутрішні проблеми і конфлікти у «Батьківщині», - висловив свою позицію голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією, свободівець Анатолій Вітів.

Коментарі
23 Листопада 2016, 19:59
Ото рожищани ще один ваш представник-Столяр. Батьківщина його підтримала на виборах. Активно агітували за нього мер Поліщук і Зінгель депутат. Говорили який він класний чоловік, як він відкриє консервний завод, а тепер "Батьківщина "незадоволена. Хлопці які за нього агітували -мовчать.Язики один одному в дупи засунули.
23 Листопада 2016, 22:15
Якщо Столяр пообіцяв, що завод буде працювати, то так і буде.
23 Листопада 2016, 22:24
Хахаха))))
25 Листопада 2016, 11:37
столяр злодій і брихун
25 Листопада 2016, 13:06
Ти що написало під моїм ніком в 9:37 - безграмотне!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024