Жителів Рожищенського району запрошують здобути вищу військову освіту

29 Липня 2019, 12:17
Фото ілюстративне 3239
Фото ілюстративне

Міністерство оборони оголосило додатковий набір на навчання до військових закладів вищої освіти та військових коледжів сержантського складу, які не змогли набрати курсантів вчасно.

Про це Район.Рожище повідомили у Рожищенському районному військовому комісаріаті.

Додатковий набір триватиме з 5 по 14 серпня до таких закладів:

  • Українська військово-медична академія (Київ);
  • Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба;
  • Військовий коледж сержантського складу Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (Львів);
  • Відділення військової підготовки Морехідного коледжу технічного флоту Національного університету «Одеська морська академія».

Крім того, всім іншим військовим навчальним закладам дозволено за необхідності здійснити додатковий набір за окремими спеціальностями. За довідковою інформацією пропонують звертатися безпосередньо до навчальних закладів.

Як показує досвід минулих років під час додаткового набору до освітніх закладів можуть вступити кандидати, які відповідають хоча б мінімальним вимогам. Вступники, які не змогли пройти за конкурсом до інших освітніх закладів, можуть скористатися таким шансом.

Охочих з Рожищенського району просять звертатися у районний військовий комісаріат, що знаходиться на вулиці Мазепи, 108а.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024