Уродженець Рудки-Козинської заплатить штраф за крадіжку січкарні

25 Липня 2019, 11:20
3580

Рожищенський районний суд розглянув у підготовчому судовому засіданні в місті Рожище кримінальне провадження про обвинувачення уродженця села Рудка-Козинська Рожищенського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України (Крадіжка).

Про це йдеться у Ждиному державному реєстрі судових рішень.

Обвинувачений 18 квітня близько 19:00, перебуваючи на неогородженій території домогосподарства, діючи умисно, керуючись метою таємного викрадення чужого майна, шляхом вільного доступу, таємно викрав бувшу у користуванні металеву січкарню вартістю 850 гривень, що підтверджується висновком судової товарознавчої експертизи, чим спричинив потерпілій майнову шкоду на вищевказану суму.

Читати також: У рожищенської пенсіонерки вкрали січкарню

В підготовчому судовому засіданні обвинувачений свою вину в інкримінованому йому злочині визнав повністю. Завдані збитки потерпілій відшкодовані. Потерпіла та обвинувачений уклали угоду про примирення. Згідно з нею, сторони погоджуються про відсутність на час складання угоди матеріальних і моральних претензій з боку потерпілої та на об`єм визнання вини обвинуваченим. Сторонами узгоджено, що при затвердженні угоди буде призначене покарання у виді штрафу в розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Суд ухвалив визнати чоловіка винним у вчиненні крадіжки та призначити узгоджене сторонами покарання у виді штрафу в розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень. Також він заплатить в дохід держави 1256 судових витрат за проведення товарознавчої експертизи.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024