«Привіт зі Сходу», - передав землякам військовослужбовець із Рожища

20 Листопада 2016, 18:30
2275

Рожищанин Олександр Адамчук, військовослужбовець 14 рембригади, просить передати вітання та подяку землякам за солодощі, потрібні речі та просто людську доброту. 

Щирі слова вдячності Олександр Адамчук передав землякам, зателефонувавши на днях до самооборонівців. А також надіслав фотозвіт отриманих продуктів та речей.

«Привіт зі Сходу» надіслав нам наш земляк, рожищанин Олександр Адамчук, військовослужбовець з 14 рембригади, яка базується поблизу Щастя, що на Донеччині.

Хлопці вже отримали надіслані нами буржуйку, ізоляційну стрічку і спецодяг для ремонту техніку від ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна», патріотичне печиво від наймолодших рожищан із книгозбірні для дітей та солодощі й синьо-жовтий прапор із підписом від 10-Б класу НВК №4. Який, до речі, викликав найбільше захоплення у військовослужбовця Олександра Адамчука, котрий свого часу теж був випускником 10-Б класу цієї, тоді ще ЗОШ №4. Тому передавав школярам велике спасибі.

Також щиру вдячність висловили бійці усім рожищанам за підтримку, як в продуктах, так і в речах, які є дуже їм потрібні», - пишуть самооборонівці.






 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024