Два мішки пластикових кришечок назбирало подружжя Стасюків із Рожища

20 Листопада 2016, 18:00
2459

Рожищани активно долучаються до ініціативи збирати пластикові кришечки від Благодійного фонду «Овес».

Так нещодавно подружжя Стасюків назбирало для благодійних цілей два мішки кришечок, які, незабаром активісти ГО «Самооборона міста Рожище» передадуть ініціаторам акції. 


«Знайомтеся! Це - рожищанин Микола Стасюк із своєю дружиною. Людина, яка, неодноразово допомагала нам пакувати посилки бійцям на Схід. Він один із небагатьох у місті, відгукнувся ще на початку протистояння і став хорошою підтримкою та помічником для волонтерів. А нещодавно разом із своєю другою половинкою приніс у штаб два мішки(!!!) пластикових кришечок. Хочеться щиро подякувати цим людям за небайдужість та патріотизм. 
Неодмінно ми переможемо, якщо будемо йти до мети пліч-о-пліч!», - йдеться на сторінці Самооборони у соціальній мережі Facebook.


Нагадаємо, що виручені кошти від продажу кришечок, безготівково надходять на рахунок фонду і далі так само безготівково перераховуються тому, хто потребує допомоги саме в протезуванні.

Коментарі
20 Листопада 2016, 20:25
Молодци!!!!!!!!!
20 Листопада 2016, 22:17
Це не вои молодци - молодци у Е - дколараціях, а з молодців викачують військровий збір, люди віддають останні копійки на допомогу АТО , а у Е - деклараціях мільярди і мільони ...
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром