Облуплені стіни і вбиральня на замку: присоромили підприємців у центрі Рожища

23 Липня 2019, 11:54
5819

Жителя Рожищенського району вразив стан приміщення «Веселка», що знаходиться у центрі міста і є у спільній власності підприємців.

Фотографії та слова обурення чоловік надіслав у редакцію Район.Рожище.

«Довелося нещодавно побувати у колишньому домі побуту, теперішня «Веселка» у центрі Рожища. Це просто жахливо! Як люди можуть так занедбати свою власність? Приміщення ж у спільній власності. То можна скинутися і зробити хоча б косметичний ремонт. Це ж центр міста, за день – сотні відвідувачів, клієнтів! Це невігластво і неповага найвищого рівня!» – пише пан Володимир.

Також він перераховує усі недоліки, які довелося побачити у приміщенні.

«Зі стелі сиплеться штукатурка, на підлозі ями, можна перечепитися. Двері в туалет на замку, а рожищани страждають через відсутність вбиральні в центрі міста, чому не зробити ремонт і не здавати за гроші? Ще, до слова, приміщення готового туалету є на першому поверсі ресторану «Стир». Там на дві кабінки. Чому б не зробити його платним і не відкрити для відвідувачів?» – риторично запитує чоловік.


Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

***
Рубрика «Народні новини» створена для всіх жителів нашого міста, району та гостей, які приїздять до нас. Це в першу чергу доступний та зручний інструмент для поширення актуальної та достовірної інформації про проблеми, досягнення та життя нашого міста та району. Зламався ліфт, зіпсувалось дорожнє покриття, сталася ДТП, побачили, як горить будинок чи ремонтують ваш під’їзд – обов’язково напишіть про це нам, натиснувши кнопку «Додати новину» на головній сторінці сайту.

Коментарі
23 Липня 2019, 15:03
Якби мер дбав про місто, такого безладу у Рожищі не було.
23 Липня 2019, 15:08
курчамать! до чого тут мер бл? ви читати вмієте тупі виродки?!? ПРИМІЩЕННЯ У СПІЛЬНІЙ ВЛАСНОСТІ!!!! то так мона мера критикувати шо не прийшов вам сраку не підтер бо ви в центрі міста! і хату вам не зремонтував!!!
23 Липня 2019, 15:44
Підтримую коментар "забора" 100%!!!
23 Липня 2019, 16:37
В мене таке враження складається що мер то в нас тільки для похвали а для критики то но-но не можна. Минулого року стихійний ринок біля тої ж Веселки, поки ТСН не приїхало ніхто сраку не рушив з серії щоб вирішити то питання. висновок такий що поки підсрачник з телебачення чи згори не прийде ніхто нічого не буде робити.
23 Липня 2019, 16:44
Власники або співвласники ,які беруть гроші за оренду повинні зробити ремонт і привести приміщення в задовільний стан!
23 Липня 2019, 19:57
нічо не маю проти критики! сам люблю повозмущатса. але це має бути в тему. якщо мер чудив, коли з мартиняком танці танцював - це да. а тут ну геть не його компетенція. чого з бюджету міста, за мої і ваші гроші, мають ремонтувати бізнесове приміщення тих мудаків?!
23 Липня 2019, 22:49
Гнати мера і йому подібних.Незамінних людей немае.Гнати підприемців які недбають і не приділяють увагу своему місцю роботи,тобто приміщення які винаймають.Незамінних підприемців немае.Простим людям максимально приділяти увагу і тиснути на владу яка бездіе (зарплата чиновників з податків звичайних громадян,тобто Вас з нами).Якщо ми хочемо хорошого(Европейського) життя починаймо з себе.Потрібно знати не тільки своі права (як в нас за часто бувае,але і своі обовязки), а також повинна бути відповідальність усі ,хоча б за щось.
24 Липня 2019, 02:47
Як це не компетенція? Чого не можна викликати на *коврик* власника і добровільно-примусово змусити зробити ремонт і навести порядок.І взагалі, чому не можна розробити систему штрафів за неналежне утримання прибудинкових територій.Є<br/>такі будинки, що за зарослями їх і не видно, і то в центрі міста.
24 Липня 2019, 16:46
Підтримую повністю Дашу. Круті підприємці, а срач розвели в центрі міста! І люди в них працюють не оформлені і дитячі товари вперемішку з отрутою, і не тільки. А руки де миють? Хліб продають в тому гадючнику. І ніхто не бачить.
24 Липня 2019, 20:23
Дійсно. І хто ще купує шкільне приладдя, дитячі книжечки, воно все просякло тією отрутою від жуків, від бур'янів в магазині ФЛОРА.
24 Липня 2019, 20:33
Ужас які неподобства... дитячі товари і отрута. .. Це злочин...
25 Липня 2019, 12:56
Підтримую повністю коментар &amp;quot;забора&amp;quot; та &amp;quot;Даші&amp;quot;
26 Липня 2019, 21:24
І нічого ви не докажите. працювали і будемо працювати.ніхто нам не указ.не подобається то самі приберіть.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024