Про що мовчить влада, і як не допустити проросійського реваншу

19 Липня 2019, 18:00
Олег Ляшко 1927
Олег Ляшко

Україна на порозі російського реваншу – про це сороміцьки мовчить влада, мовчать ті, хто на словах виступає за європейський вибір. Мовчить і сама Європа, дозволяючи російській делегації повернутися до ПАРЄ за гроші, закривши очі на війни, які Путін продовжує розпалювати по планеті.

Єдиний, хто має сміливість сказати про це вголос та протистояти кремлівській чумі і захистити українців як всередині країни, так і на міжнародній арені – Олег Ляшко. Його черговий виступ у Парламентській асамблеї Ради Європи змусив червоніти європейців, нервувати росіян.

«Олег Ляшко – єдиний парламентський лідер, який захищав Україну в ПАРЄ, – каже Володимир Кравценюк, керівник РПЛ на Волині. – На жаль, склалося, як склалося. Однієї людини не достатньо. Але я впевнений: якби була більша парламентська фракція, більше представників ПАРЄ, ми би змогли цьому протистояти. Я надіюсь, так і буде, повірте: можна якісь цінності продати, але це ніколи добром не закінчувалося: ні для європейців, ні для українців».

Олег Ляшко завжди принципово захищає права українців. Саме його жорстка позиція щодо недопущення скасування президентських виборів через військовий стан наприкінці минулого року переломила хід історії і завадила спробам старої, наскрізь прогнилої влади втриматися на посадах.  Він не побоявся зробити зауваження і під час інавгурації нового президента за те, що той перейшов на російську, звертаючись до жителів Донбасу.

«Вони розуміють українську», – вигукнув лідер Радикальної партії і в ту саму хвилину Зеленський отримав жорсткого опонента в особі Ляшка. Тоді і стало зрозуміло: поки Ляшко у парламенті – українців є кому захистити.

«Якщо дозволять продаж землі – буде громадянська війна, – застерігає Ляшко. – Я не дозволю продаж землі чужинцям! У новому парламенті я не дам цим манкуртам забрати в українців землю, мову і топтатися по українській душі».

Окрім того, обіцяє й надалі боротися за зниження тарифів, цін на ліки і продукти та підвищення доходів громадян.

Ми подивилися, а хто з волинян в списку Радикальної партії і чи буде гідне представництво області в новому парламенті. Тож, у списку РПЛ є семеро волинян. Нові, раніше депутатами не були. Це, до речі, найбільший показник серед всіх інших партій. Отже, в новому парламенті, сподіваємося, буде кому гідно захищати інтереси волинян, робити все можливе, щоб проблеми області не відсувалися, а вирішувалися.

Володимир Кравценюк, керівник РПЛ на Волині відмічає: «Скажу з середини, як учасник команди – Радикальна партія працює злагоджено і ефективно на всіх рівнях, і я пишаюся, що разом нам вдалося зробити багато гарних справ: і дрібних, і великих. І це не просто наші ідеї – це все запити людей, вирішення їх нагальних потреб, які роками були непомічені. Вперше за 30-40 років ремонтуються лікарні та садочки, будуються спортивні та дитячі майданчики. Далі буде!»

Щодо соціології – вона Ляшка не лякає. Каже: «Вибори до ОТГ, на яких його команда зайняла 5-те місце по країні, засвідчили: реальні рейтинги – це табло ЦВК у день виборів, а не нав’язані українцям цифри зі стелі».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024