Рожищани відслідковують роботу дорожників на вулиці Калнишевського

15 Липня 2019, 13:10
4347

Рожищани активно відслідковують, як проводять роботи з ремонту дороги на вулиці Калнишевського у місті.

Нагадаємо, ремонт почали у понеділок, 8 липня. За результатами тендеру, переможцем, який проводить роботи з укладання асфальту, визнано ПП «Тран-Дор-Сервіс». Вартість робіт становить 1 219 999 гривень. Довжина ділянки – 457 метрів, ширина покриття – 4 метри. Роботи включатимуть: облаштування дорожнього одягу з асфальтобетонної суміші товщиною 5 см, улаштування з’їздів та ремонт горловин оглядових водопровідних колодязів.

За етапами роботи дорожників уважно стежать жителі міста Рожище. Люди залишають багато коментарів на цю тему у мережі. Також на пошту нашого видання рожищанка Тетяна надіслала знімки. Жінка цікавиться, чи нормально те, що на дорозі вже утворились ями.

«Роботу ще не закінчили, а вже є ями. Це нормально, що у подушці під дорогу утворюються ями? І цікаво, чому вулицю роблять частково?», – пише жінка.





Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

***
Рубрика «Народні новини» створена для всіх жителів нашого міста, району та гостей, які приїздять до нас. Це в першу чергу доступний та зручний інструмент для поширення актуальної та достовірної інформації про проблеми, досягнення та життя нашого міста та району. Зламався ліфт, зіпсувалось дорожнє покриття, сталася ДТП, побачили, як горить будинок чи ремонтують ваш під’їзд – обов’язково напишіть про це нам, натиснувши кнопку «Додати новину» на головній сторінці сайту.

Коментарі
15 Липня 2019, 22:34
Я канешно дико вибачаюсь , але таку суму за 500 метрів , п'яти сантиметрового гівна? Не буде мало?
16 Липня 2019, 00:53
Дуже прикро що запланований капітальний ремонт проїжджої частини вулиці закінчився біля будинку під номером 29 коли вулиця нараховує 44 номери. Оскільки на 2019 рік ще заплановано капітальний ремонт частини вулиці Героїв Упа від вітряка до ковбасні просимо врахувати 150 метрів вулиці Калнишевського яку не відремонтували.Надіємось що до нас прислухаються.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024