«Миколайчик з Району»: запрошуємо дітей взяти участь у конкурсі

15 Листопада 2016, 14:01

Кожна дитина напередодні Дня Святого Миколая пише листи Чудотворцю з найсокровеннішими побажаннями. Хтось просить ляльку, хтось новий конструктор, а комусь достатньо й кілограма мандаринів чи смачних цукерок.

Працівники редакції Район.Рожище й досі вірять у магію цього свята, в силу хороших справ та вчинків. Тому ми приготували для маленьких рожищан подарунки до Дня Святого Миколая та запрошуємо дітей віком до 14 років взяти участь у конкурсі «Миколайчик з Району».

Надсилайте нам листи, малюнки та фото про свої добрі справи, які ви зробили протягом цього року.

Ваші роботи ми чекаємо до 11 грудня 2016 року на редакційну електронну адресу  redaktor.rozhyshche.rayon@gmail.com  з поміткою в темі «Миколайчик з Району». Також ви можете надіслати їх поштою: м. Луцьк, вулиця Конякіна, 18 в, Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ».

В листі ОБОВ`ЯЗКОВО зазначте свій вік!

Зверніть увагу, що листи ми опублікуємо 12 грудня на сайті Район.Рожищепісля чого Святий Миколай з Району визначить переможців, які отримають цінні подарунки від наших партнерів: солодощі, дитячі книги та іграшки.

Не зволікайте, швиденько хапайте ручку чи гаджет, та пишіть нам. Святий Миколай цього року щедрий до діток, які були слухняними цілий рік та творили добро.