«Миколайчик з Району»: запрошуємо дітей взяти участь у конкурсі

15 Листопада 2016, 14:01
6692 Джерело: blyzhchedoboga.com.ua

Кожна дитина напередодні Дня Святого Миколая пише листи Чудотворцю з найсокровеннішими побажаннями. Хтось просить ляльку, хтось новий конструктор, а комусь достатньо й кілограма мандаринів чи смачних цукерок.

Працівники редакції Район.Рожище й досі вірять у магію цього свята, в силу хороших справ та вчинків. Тому ми приготували для маленьких рожищан подарунки до Дня Святого Миколая та запрошуємо дітей віком до 14 років взяти участь у конкурсі «Миколайчик з Району».

Надсилайте нам листи, малюнки та фото про свої добрі справи, які ви зробили протягом цього року.

Ваші роботи ми чекаємо до 11 грудня 2016 року на редакційну електронну адресу  [email protected]  з поміткою в темі «Миколайчик з Району». Також ви можете надіслати їх поштою: м. Луцьк, вулиця Конякіна, 18 в, Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ».

В листі ОБОВ`ЯЗКОВО зазначте свій вік!

Зверніть увагу, що листи ми опублікуємо 12 грудня на сайті Район.Рожищепісля чого Святий Миколай з Району визначить переможців, які отримають цінні подарунки від наших партнерів: солодощі, дитячі книги та іграшки.

Не зволікайте, швиденько хапайте ручку чи гаджет, та пишіть нам. Святий Миколай цього року щедрий до діток, які були слухняними цілий рік та творили добро.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39