Уляниківський дитсадок отримає кошти на поточний ремонт

14 Листопада 2016, 17:00
2084 Джерело: hovrashok.com.ua

За рахунок співфінансування з обласного, районного та сільського бюджетів планується оновити і утеплити приміщення Уляниківського дитсадка, якому у березні наступного року виповниться 50 років.

Як повідомила завідувачка дошкільного закладу села Уляники, депутат районної ради Віра Горолюк, роботи із залучення коштів тривали з червня- місяця.

«Я зробила два проекти – один - на заміну даху у садочку, другий - утеплення фасаду приміщення. Хто був з керівників району, бачив, які у нас стіни. Вони взимку холодні. Чи можуть спати діти в таких умовах? Хоча приміщення і опалюється, але за рахунок газу, який ми економимо. Тому утеплення фасаду ми повинні зробити ще цього року», - розповіла завідувачка сільського дитсадка.

Депутатів районної ради дещо насторожив той факт, що роботи з утеплення фасаду приміщення розпочнуться фактично взимку. Але рішення про виділення 34 тисяч гривень з районного бюджету на поточний ремонт дитсадка в Уляниках – підтримали. Бо вже і надійшла субвенція з обласного бюджету на цей проект у сумі 105 тисяч гривень. Ще частина необхідних коштів додасть сільський бюджет. 

Коментарі
15 Листопада 2016, 01:24
Нацик,напиши коментар,перестань писати радіодиктант,диктант ще 9 листопада закінчився.шо ти курив ? :))
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024