У Копачівці відбулося свято радості та сміху - КВК

14 Листопада 2016, 09:05
3499

Нещодавно в  БК села Копачівка відбулася популярна естрадна інтелектуально-гумористична гра, КВК.

В цей вечір вся Копачівка сміялася. Цей сміх був чутний всякому, хто проходив повз місцевий будинок культури, де відбувався перший в селі КВК. Близько двох тижнів готувалися до нього учні-восьмикласники ЗОШ села. І свято вдалося! Майже годину не вщухав сміх в залі.

Слід сказати, що КВК не був прив’язаний до певної тематики і подій. Гумор – і більш нічого. Місцями трохи абсурдний і дивний. Але ж жарти цілком адекватними не бувають.

Почалося все з ефектного виходу команди на сцену. До речі, назва команди теж була цікавою – «ГазТормоз». Чому так? Нехай це залишиться таємницею.

Ще однією «фішкою» була рама. Саме так – звичайна велосипедна рама, яку систематично носили по сцені і це викликало як сміх так і скептичні погляди присутніх. Але ж не шукайте у жартах логіки.

Жартували і про політиків, які приїхали в далеке поліське село заправляти транспорт, і про комуніста Віталіка, якого за іронією долі збила червона машина, і про буденність нашого району (двірники Рожища старанно розчищали дороги від снігу, але доріг так і не знайшли).

Не обійшлося і без вічної теми – любові. Актори показали всім присутнім як же це – побачення у гуртожитку та любов по інтернету. А на останок – всі разом виконали всесвітньовідому пісню про маму (не зовсім «оту саму») та збирали гроші на гастролі до Америки. Словом – було весело! І буде ще.

А ще дуже приємно, що оживає будинок культури. Ледь не щодня тут  проводяться репетиції, частенько організовуються заходи. Дуже важливо, що двері будинку культури відкриті для всіх. Було б бажання щось робити.

Хтось робить, а хтось тільки критикує і підставляє підніжки. Можна у всьому звинуватити, але ж так само можна все виправдати. Обирати кожному особисто. Про нашу діяльність будуть говорити наші діти, тільки вони зможуть оцінити нашу правильність чи помилковість. Якщо нічого не робити – то нічого й не буде.

Будьте добрішими. 

Коментарі
14 Листопада 2016, 11:57
МОЛОДЦІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БРАВО ОРГАНІЗАТОРУ!!! тобто СЕРГІЮ ЯНІШЕВСЬКОМУ!!!!!!!!! ПІДТРИМУЮ КОЖНЕ СЛОВО!!!!!!!!!!!!!!!!!! А ті, що завідують , критикують і підставляють ноги неха вкусять себе за ............. точку!!!!!!!!!!!!!!!!! Люба завість робить ЛЮДЕЙ , які стараються і працюють - СИЛЬНИМИ!!!!!!
14 Листопада 2016, 12:14
Будь-ласка, розясність за перереєстрацію ГО: від якого і до якого часу за перереєстрацію 140 грн. і коли 410 грн. Для нас це важливо, бо перереєстрація ОБОВЯЗКОВА для всіх громадських організацій, а переплачувати не логічно. Дякуємо за розуміння.
14 Листопада 2016, 13:48
Поясніть вже людині врешті решт!!!
29 Листопада 2016, 14:30
бред якийсь шо небудь
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024