«Є можливість організуватись самим», – рожищенська активістка про парад на День Незалежності

10 Липня 2019, 16:20
3936

Президент Володимир Зеленський вирішив скасувати військовий парад на День Незалежності 24 серпня. Відповідне відеозвернення він опублікував на своїй сторінці. 

Таке рішення глави держави викликало жваве обговорення у мережі. Не виключення й рожищенський сегмент соцмережі Facebook.

Свою думку висловила секретарка Рожищенського районного об'єднання учасників АТО Аліна Кривов'язюк.

«Що у мене на думці? Певно, як у всіх, хто в ФБ – ПАРАД. Вражає лицемірство людей. От ви самі знаєте чого хочете? П'ять років – навіщо той парад, я не хочу брати участі, я що ідіот місяць там сидіти, нехай їдуть кому треба. А сьогодні сьогодні – це парад гідності, могутності, вшанування загиблих побратимів», – розмірковує жінка.

Пані Аліна розповідає про досвід організації масових заходів на Волині.

«Буду говорити про свою Волинську область. Кажете вшанування загиблих побратимів? Ми не раз привозили загиблих волинян. Виїжджали на зустріч і приходили вшанувати одні і ті ж. Був День вшанування загиблих волинян, влаштовували цей захід матері загиблих. І...? Знову одні і ті ж. Не ті, хто зараз кричить – парад треба. Коли сказала давайте зробимо звернення, щоб офіційно було визначено День вшанування загиблих, хоча б по області, то відповідь –в нас своя дата. То що вам мішало робити всі ці роки?» – риторично запитує дописувачка.

Активістка пропонує об'єднатись та пройти парадом разом зі своїми сім'ями та побратимами.

«А тепер на шостий рік війни є можливість організуватись самим. І думаю не зовнішня гарна картинка буде візиткою України, а вміння організуватись, об'єднатись і пройти своїми сім'ями, побратимами в Києві та інших містах України і доказати, що ми можемо це самі, а не сидіти і гадити в ФБ», – пише Аліна Кривов'язюк.

Коментарі
10 Липня 2019, 20:05
Бери своїх порохоботів і води хороводи! хіба хтось забороняє?
10 Липня 2019, 21:45
Я не порохобот.
10 Липня 2019, 21:48
В країні війна. Який парад? Яка незалежність?
10 Липня 2019, 21:58
Погоджуюсь з Рожищанин. Парад має бути,але після перемоги.Краще ті гроші віддайте ветеранам АТО.
10 Липня 2019, 23:50
Так так, давайте ще самі організуйте то все і гроші візьміть з міського бюджету не забудьте. Мало за ціле літо святкувань тих. Коженої неділі святкуємо.
12 Липня 2019, 02:58
до лютий..<br/>ну ти, дерзкій, ти хто? признавайся? вичисляли вже тебе по ІР - не вийшло. вичисляли по морді - не підходиш.. ти хто? ФСБ?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром