Реп-виконавець з Рожищенщини допоміг юним патріотам записати кліп

09 Липня 2019, 13:16
2838

На озері Пісочне, що знаходиться у Шацькому районі, в дитячому таборі «Волинська Січ» діти написали патріотичну пісню та зняли відеокліп про свій відпочинок. У роботі юним талантам допомагав боєць-доброволець з Рожищенщини Микола Габдулхаков, також відомий під сценічним ім'ям sVoяk.

Про це пише інформаційний ресурс Шацькі озера. 

«Ідея виникла спонтанно, відповідно процес тривав не довго. Від написання тексту і до монтажу відео пройшло три доби. Враховуючи малий ресурс технічної підтримки та можливо низької якості роботи, адже все робилося в польових умовах, відео стрімко набирає перегляди у соцмережах та позитивні відгуки користувачів», – розповідає Микола Габдулхаков.

За словами чоловіка, з дітьми було працювати легко і дуже приємно. Навіть, враховуючи відсутність матеріальної бази та навиків зйомки і монтажу на рівні любителя, відео вийшло досить цікавим, об’єднавши в собі молодіжний креатив та козацький дух українського народу.

«Ніщо так не відобразить любов до Батьківщини, як дитяча щирість у кожному слові та кожній емоції! Отож бажаємо приємного перегляду!», – каже виконавець.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром