У Щурині відсвяткували День села

07 Липня 2019, 10:17
6408

Остання неділя червня офіційно затверджена рішенням сільської ради як День села Щурин Рожищенського району. З цієї нагоди у сільському клубі зібралось близько 300 жителів села, щоб переглянути святковий концерт.

З вітальним словом до селян звернувся сільський голова Василь Карпюк: «Наше село радо вітає усіх, хто сьогодні приїхав до нас на святкування. Вихідці з нашого населеного пункту проживають та працюють по усій території України та за її межами. Микола Юхимчук, наш молодий спортсмен прославляє наше село на різного виду змаганнях з легкої атлетики. Кількість його нагород та перемог ви бачите у фойє клубу, і це лише невелика частина з його досягнень. Ми виховали багато працівників культури та освіти. Сьогодні ми з радістю їх вітаємо на рідній землі».

З вітальним словом до жителів села Щурин звернувся кандидат в депутати до Верховної Ради України Вячеслав Рубльов

«Я радий, що в цей сонячний день я разом з вами. Село Щурин росте та розвивається. Жителі активно дбають про свою громаду. Бажаю подальшого розвитку вашому населеному пункту. Я як кандидат в депутати від команди Президента «Слуга народу» зроблю все для того, щоб питання, підняті вами на зустрічах – вирішувались. Зміни в нашій країні можливі лише при спільній підтримці та взаєморозумінні», – впевнений політик.

До слова, в селі, за підтримки Вячеслава Рубльова, реалізовано ряд проектів, за якими придбано музичну апаратуру в клуб, музичні інструменти в дитячий садочок, проведено реконструкцію санвузлів місцевої школи.

У фойє клубу жителі з цікавістю розглядали фото, зроблені жителями десятиліття тому, спортивні нагороди місцевого спортсмена та різні установчі документи, які мають важливе історичне та культурне значення для щуринців.






Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024