Що турбує мешканців Єлизаветина: ціни на газ та доступні автомобілі

05 Липня 2019, 09:29
3701

Про газ, доступні автомобілі та дорожнє сполучення говорили мешканці села Єлизаветин Рожищенського району з кандидатом у народні депутати від партії «Слуга народу» Вячеславом Рубльовим.

Як і у кожному селі, тут багато проблем, які мешканцям наболіли і про які вони хочуть поговорити. Переконані: їх обманює держава. Так, пенсіонерка Марія Шум розповідає: користується природнім газом, субсидії не має, справно платить за постачання блакитного палива. 

«І тут отримала повідомлення від представництва «Волиньгазу» про борг за використаний газ. Плачу регулярно, але звідки взявся борг в 675 гривень?», –дивується жінка. 

Вячеслав Рубльов каже: оператори газорозподільної системи здійснюють безкарно дії, які їх збагачують. 

«Облгази належать приватним компаніям, які обов’язково треба націоналізувати. Держава повинна самостійно регулювати ціну на газ для населення. У Верховній Раді треба піднімати питання про повернення енергетичних компаній державі. Адже це енергетична безпека держави, яку не можна віддавати в приватні руки», – переконаний кандидат.

Молода єлизаветинка Оксана Панасюк переймається подальшою долею так званих «євроблях» – автомобілів на іноземній реєстрації. Відомо, що у нашій державі ціна на чотирьохколісні засоби пересування непідйомна для більшості українців. А авто, які завозять з-за кордону на іноземній реєстрації, значно доступніші.

Молода єлизаветинка Оксана Панасюк переймається подальшою долею так званих «євроблях».
Молода єлизаветинка Оксана Панасюк переймається подальшою долею так званих «євроблях».

Вячеслав Рубльов зазначає: багато народних депутатів відстоювали право українців на доступне розмитнення машин. Зокрема, Ірина Констанкевич, Олександр Шевченко та інші стали ініціаторами прийняття законопроектів, які встановлювали сталу ціну за розмитнення «євроблях» – 500 доларів. Також в своїх законодавчих ініціативах відстоювали звільнення від відповідальності та сплати митних, податкових та інших платежів волонтерів, які ввезли в Україну транспортні засоби та передали їх військовим, які захищають нашу державу. Щоправда, констатує Вячеслав Рубльов, Верховна Рада не проголосувала за ці законопроекти. І це, на думку політика, зайвий раз доводить, що нинішні депутати не думають про простих людей. 

Цікавляться люди і питанням зняття недоторканності з народних депутатів. Мовляв, парламентарі користуються своїм превілейованим становищем. Селяни переконані: в нинішній Верховній Раді процвітає корупція.

«Відповідальність за протизаконні дії повинні однаково нести усі. Усі повинні бути рівними перед законом – від селянина до народного депутата. Команда Президента, партія «Слуга народу» активно відстоюють зняття депутатської недоторканості та притягнення до відповідальності за незаконне збагачення. Багато керівників вищих ешелонів влади не покарані через кругову поруку, родинні зв’язки. Тому ми повинні проголосувати за тих людей, які будуть служити народу, а не збагачуватися на ньому», –підкреслив Вячеслав Рубльов.

Тому ми повинні проголосувати за тих людей, які будуть служити народу, а не збагачуватися на ньому», –підкреслив Вячеслав Рубльов.
Тому ми повинні проголосувати за тих людей, які будуть служити народу, а не збагачуватися на ньому», –підкреслив Вячеслав Рубльов.





Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром