У Рожищі вітали працівників культури з професійним святом

09 Листопада 2016, 20:07
2910

У середу, 9 листопада, в Україні відзначають День працівників культури та майстрів народного мистецтва.

З цієї нагоди напередодні в РД «Просвіта» пройшли урочистості з вшанування людей, чия професія - творити свято. В глядацькому залі зібралися працівники РД «Просвіта», будинків культури та клубів з усього району.

1

Хтось з них працює в цій галузі ціле життя, а хтось лише недавно переступив поріг клубного закладу. Але всі вони щиро люблять свою справу і віддані їй сповна. Ці люди іскрами своєї творчості запалюють серця і ведуть за собою величезну когорту аматорів народного мистецтва, яке робить нас неповторними, несхожими на інших.


Віддати шану та привітати працівників культури прийшли голова Рожищенської РДА Інна Гайворонська, Рожищенський міський голова В`ячеслав Поліщук  та керуючий справами районної ради Анатолій Матвійчук.

1

Багато хороших, добрих, щирих слів пролунало зі сцени на адресу тих, хто глядачем буває раз на рік – у професійне свято. А грамоти стануть не просто приємною згадкою, а спонукатимуть до подальших творчих успіхів та звершень.


Крім представників влади, працівників клубних установ вітали Тетяна Новосад – начальник відділу культури та Лідія Романюк – голова галузевої профспілки працівників культури району, директор РД «Просвіта».

2

А яке ж професійне свято без концерту на честь винуватців свята. І тут вже працівники РД «Просвіта», щоб здивувати колег, як то говорять, виклалися на всі сто відсотки. Кожне слово, кожна пісня, бриніли душевністю та теплотою.


І їх старання увінчалися успіхом! Свято вдалося, без перебільшення, на славу.


2

1


1


2

1

1

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024