Сокіл: за лайку, удар по обличчю та непокору поліції чоловік заплатить штраф

02 Липня 2019, 15:19
Фото ілюстративне 4412
Фото ілюстративне

Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка за дрібне хуліганство та злісну непокору працівникам поліції.

Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

22 травня близько 16:45, знаходячись у селі Сокіл Рожищенського району, чоловік ображав нецензурною лайкою іншу особу, наніс удар кулаком в обличчя, чим порушив громадський порядок і спокій громадян.

Того ж дня о 19:14 хуліган вчинив злісну непокору поліцейським при виконанні ними службових обов'язків, шарпав їх за формений одяг.

В судовому засіданні чоловік винність в інкримінованих йому правопорушеннях визнав повністю. У вчиненому щиро розкаявся. Крім того, вина у вчиненні адміністративних правопорушень підтверджується протоколами про адміністративні правопорушення, протоколом затримання, письмовими поясненнями.

Суд постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративних правопорушень, наклавши адміністративне стягнення у розмірі 136 гривень. Також хуліган сплатить в дохід держави 384 гривні судового збору.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024