Футбольний матч у Рожищі зібрав повні трибуни вболівальників

02 Липня 2019, 14:26
4375

У Рожищі відбулись змагання з футболу між командами Рожищенської районної дитячо-юнацької спортивної школи та юнацької збірної ФК «Волинь». 

На спортивне свято приурочене Дню молоді прийшли більше 200 жителів міста Рожище. Незважаючи на сонячну та дуже спекотну погоду, атмосфера на стадіоні була ще гарячішою. Вболівальники активно підтримували гравців.

До слова, в Рожищі вже який рік поспіль не можуть добудувати спортивні майданчики. Місцеві спортсмени змушені їздити тренуватися на стадіон в село Княгининок.

На спортивне свято приурочене Дню молоді прийшли більше 200 жителів міста Рожище.
На спортивне свято приурочене Дню молоді прийшли більше 200 жителів міста Рожище.

Вячеслав Рубльов є діючим депутатом Волинської обласної ради, тож пообіцяв питання добудови спортивних площадок винести на сесію облради, аби спільно з колегами-депутатами знайти кошти в обласному бюджеті на завершення хоча б одного спортполя.

«Ми повинні підтримувати бажання дітей займатися спортом, адже Україні потрібна здорова нація. Тому, одним із головних завдань для команди «Слуга народу» та Президента є створення всіх можливостей, щоб українці займались на сучасних спортивних майданчиках та показували чудові результати у спорті», – підкреслив Вячеслав Рубльов. 

Також під час свята Вячеслав Рубльов нагородив почесною грамотою Волинської обласної ради редакторку газети «Наш край» Наталію Яковлеву за активну участь у громадському житті району та подякою обласної ради – координатора Молодіжного простору «SityLife», керівника Громадського руху «Мистецький форпост» Віталія Шевченка.

І хоча юні рожищани програли обласному футбольному клубу, є надія, що з новими спортивними майданчиками техніка футболістів досягне такого рівня, що вони з легкістю зможуть перемогти столичних динамівців.







Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024