У Рожищенській дитячій книгозбірні побували талановиті письменники

09 Листопада 2016, 10:02
1416 Джерело: pp.vk.me

У вівторок, 8 листопада, в Рожищенській районній бібліотеці для дітей побували члени Спілки християнських письменників України.

Напередодні Дня української писемності та мови до Рожищенської дитячої книгозбірні завітали на гостину члени Волинського осередку Спілки християнських письменників України та поділитись із присутніми своєю творчістю. Про це пишуть бібліотекарі на своїй сторінці в спільноті «Вконтакті»

pp.vk.me
pp.vk.me

«Радійте днині, що несе печаль, всміхайтесь днині, що добром засяє, нехай любові Божої свіча ніколи у душі не загасає…»,- чарівна Ольга Міцевська не просто читала, а ніби проспівувала свої сповнені натхненням вірші.

pp.vk.me
pp.vk.me

Кожен твір Юрія Вавринюка – це особливий ключик до душевних переживань автора: «журавлиним ключем відмикаю осінь, скрипковим ключем відмикаю музику, ключем любові відмикаю серце коханої, ключем віри відмикаю небо...».

Поетичне слово наймолодшого з учасників зустрічі – Дмитра Довбуша, неабияк вразило власним поглядом на патріотизм:

Футболками, гаслами, лайками, твітами,

Стрічками, піснями, плакатами, квітами...Патріоти йшли.

Скандалами, джипами, віллами, яхтами,

Багамами, оксвордами, еміратами... Патріоти йшли.

Гробами, сльозами, кривавими росами,

Укропами, хунтами, малоросами...Патріоти йшли...

pp.vk.me
pp.vk.me

Найтитулованіший учасник зустрічі Віктор Брат (Віктор Гребенюк), презентував слухачам свої новели, кожна з яких – надзвичайно влучна та повчальна, бо написана під враженням від реальних подій. І водночас містична, бо в кожній стається диво.

За допомогу в організації надзвичайно чудової зустрічі працівники бібліотеки дякують  завучу Рожищенського коледжу ветеринарної медицини та біотехнологій  Людмилі Русіній та вчителю української мови ЗОШ №3 Галині Гром.

Всіх, кого зацікавив творчий доробок спілчан, працівники книгозбірні запрошують до бібліотеки, аби познайомитись з збірниками, подарованими авторським колективом.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024