Ясенівський сільський голова прозвітував про виконану роботу

26 Червня 2019, 16:24
Ясенівський сільський голова Петро Поліщук 2845
Ясенівський сільський голова Петро Поліщук

Відбулося засідання колегії районної державної адміністрації під керівництвом голови райдержадміністрації Інни Гайворонської.

У вівторок, 25 червня, в роботі колегії взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих районних установ, голови місцевих рад, представники ЗМІ. Про це повідомили у РДА.

Про роботу Ясенівського сільського голови та очолюваного ним виконавчого комітету проінформував Петро Поліщук.

Сільський голова наголосив, що одним з основних завдань є наповнення місцевого бюджету. Сільський бюджет на 2019 рік за доходами і видатками затверджений в сумі 928 тисяч гривень. Субвенції передбачено у сумі 347 тисяч гривень або 37,4% до видатків загального фонду. Виконання бюджету Ясенівської сільської ради по доходах станом на 1 червня становить 108,6 відсотка.

Основними джерелами наповнення бюджету є плата за землю та єдиний податок з юридичних осіб. На території сільської ради земельні частки (паї) орендують у населення ТзОВ «Лан-Волинь» та ТзОВ «Агідель», ПоСП «Івана Франка». Заборгованості по виплаті орендної плати за земельні частки на території сільської ради немає.

Ведеться контроль за енергозбереженням. Систематично проводяться заходи по благоустрою сміттєзвалища, впорядковуються кладовища, території загального користування. Виготовлена документація на право постійного користування земельними ділянками для обслуговування комунальних будівель, виготовлено паспорти місць видалення побутових відходів.

Створена і працює пожежна охорона. Однак, є проблема її фінансування. У 2019 році кошти на співфінансування від сусідніх сільських рад не поступали. 

З бюджету сільської ради надавалась матеріальна допомога учасникам АТО, інвалідам війни.

Коментарі
27 Червня 2019, 03:45
При доходах бюджету більше як на 100 відсотків не вистачає коштів на пожежну охорону, а на премію працівникам вистачає.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024