Рожищенців запрошують стати помічниками Святого Миколая

06 Листопада 2016, 11:10
2070 Джерело: lasoon.com.ua

День Миколая Чудотворця – довгоочікуване свято, адже цей день завжди приносить багато радості. Святого Миколая найбільше чекає малеча, яка мешкає в дитячих будинках та інтернатах.

Повідомляє інформаційний портал Волиньinfo.

Більшість з цих діток – сироти або позбавлені батьківської опіки (соціальні сироти). Серед них є також безпритульні та бездоглядні діти, тобто з вулиці, тому в них немає можливості звернутися до когось зі своїми мріями.

Не є таємницею те, що побажання цих діток не можуть здійснитися без нашої спільної допомоги. ВОБФ «Карітас-Волинь» щороку організовує благодійну акцію «Святий Миколай іде до дітей-сиріт».

Метою цієї благодійної ініціативи є приготування до Дня святого Миколая подарунків дітям, які проживають в інтернатах та дитячих будинках, а також забезпечення їх речами першої необхідності.

Варто зазначити, що завдяки допомозі приватних осіб, родин, студентів, організацій, підприємців, керівників та колективів підприємств, які приєдналися до благодійної ініціативи, у 2015 році акцією було охоплено 390 дітей-сиріт.

Цьогорічна акція буде спрямована на підготовку подарунків для: дітей-сиріт, які проживають в інтернатах селища міського типу Іваничі та міста Рожище; дітей, які перебувають на лікуванні в онкогематологічному центрі Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання та дітей загиблих учасників АТО Волинської області. 

Побажання хворих діток та малечі, яка позбавлена батьківської опіки, не можуть здійснитися без нашої спільної допомоги та підтримки. Кожен з цих дітей, що опинились у кризовій життєвій ситуації, є сповнений віри в Божу і людську доброту. І завдяки нашій спільній опіці вони можуть переконатися в цьому – оточуючі їх люблять і не залишать в біді!

Тому закликаємо усіх небайдужих долучитися до цієї благодійної акції!

СТАТИ ПОМІЧНИКОМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ МОЖНА В ТАКИЙ СПОСІБ:

– взяти лист, який написала дитина до Святого Миколая та організувати адресний подарунок за цим листом;

– придбати речі або продукти харчування, які можна було б подарувати діткам (солодощі, фрукти, канцелярія, книги, іграшки, засоби гігієни, одяг, взуття, тощо);

– надати благодійну пожертву;

– стати волонтером для проведення акції.

Ознайомитися з листами та принести подарунки можна за адресою:

у Нововолинську: вул. Св. Володимира, 3 (офіс «Карітас-Волинь»), тел. (03344) 63212, 097 144 70 89 (Тетяна);

у Луцьку: вул. Карпенка-Карого, 5 (Монастир Святого Василія Великого УГКЦ),  тел. (0332) 729 909, 097 504 55 54 (о. Терентій) та вул. Львівська, 1а (Храм Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ), тел. 050 438 11 55 (о. Роман).

Також ви можете переглянути емоції діток, які отримали подарунки від Святого Миколая під час попередньої акції.

IMG_4072 IMG_3941IMG_3841IMG_3832 IMG_3710 IMG_3673

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024