У рожищанина вилучили пістолет, штик-ніж, гранату та протипіхотну міну

21 Червня 2019, 11:09
4686

У Рожищі поліція вилучила зброю та боєприпаси.

19 червня співробітники Рожищенського відділення поліції за місцем проживання 42-річного жителя райцентру виявили пістолет та боєприпаси періоду Другої світової війни. Волинянину загрожує до семи років позбавлення волі, повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Поліцейські під час санкціонованого обшуку вилучили в 42-річного жителя Рожища предмети зовні схожі на пістолет та штик-ніж. Окрім цього, правоохоронці виявили за місцем проживання чоловіка гранату та протипіхотну міну без заряду вибухової речовини.

Вилучене направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами слідчі Рожищенського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Коментарі
21 Червня 2019, 15:21
Хай би собі людина тримала, такі речі вони наче реліквія, кожен я думаю, має щось з тих часів(може не таке небезпечне) але я думаю це скоріше за все хобі. І то мабуть хтось його здав, може похвастався перед кимось, а люди ой які не добрі зараз, бо я щось ніколи не бачив, щоб міліція без підстави з обшуком, на оборот його направити до психолога, як в нього нема ніякої шизофренії, то навіщо людину в тюрмі тримати.
22 Червня 2019, 22:42
Хто в здоровому глузді буде стріляти з такого пістолету, його просто розірве <br/>Це вже давно простий антикваріат<br/>Максимум це знешкодити і віддати в музей<br/>Ато й взагалі впевнитися в недієздатності і залишити колекціонеру
25 Червня 2019, 17:49
З самого дитинства чоловік займається колекціонуванням. Перекуплює, шукає, збирає. Роботи в нашої поліції катьма, ходити по гаражам приколупуватись до людей. Шкода...
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024