Тендер на 4 мільйони виграла фірма з Рожища «за 500 гривень»

03 Листопада 2016, 14:15
3820 Джерело: utmagazine.ru

Тендер на реконструкцію інтернату у волинському селі Сереховичі вартістю 4,1 мільйона гривень виграло підприємство зі статутним капіталом у 500 гривень.

Про це йдеться у повідомленні на сайті ВолиньPost.

Замовником держзакупівлі виступило управління капітального будівництва Волинської ОДА. Мова йде про реконструкцію приміщення інтернату під дошкільний навчальний заклад на вулиці Шкільній в селі Сереховичі Старовижівського району.

Очікувана вартість закупівлі становила майже 4,5 мільйона гривень.

Участь у конкурсі взяли чотири компанії: ТОВ «Фірма «Екс» Лтд», ПП «Зевс-Гарант», ТОВ «Олицький агробуд» та ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536»

Переможцем визнали фірму «Зевс-Гарант», яка зобов’язалася виконати роботи за 4,1 мільйона гривень.

За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ПП «Зевс-Гарант» зареєстроване у Рожищі на вулиці Селянській, 46. Власником підприємства є Анатолій Давидюк. Статутний капітал фірми становить 500 гривень.

volynpost.com
volynpost.com

 

Коментарі
03 Листопада 2016, 17:00
Уважаемые учредители сайта! Ну сколько можно наступать на одни и те же грабли в плане допущенных ошибок в публикациях? Вы пишите, что "За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ПП «Зевс-Гарант» зареєстроване у Рожищі на вулиці Селянській, 46. Власником підприємства є Микола Давидюк. Статутний капітал фірми становить 500 гривень." и в то же время подаете копию выписки из госреестра, в котором значится учредителем Анатолий Давыдюк. Научитесь читать и анализировать. Это первое. Второе - это опять кажется на заказной материал. Только пока непонятно откуда заказ - или с улици Грушевского в Рожищах, где временные хозяева белого дома не могут просунуть и пролобиировать на освоение госсредств своих, "НУЖНЫХ" структур и котрые,честно говоря не в лучших отношениях с учредителем "Зевс-Гаранат" (речь о главе и ее заме в исполнительной власти района), или же это заказ с другой улици - с улици Первого мая? Далее - а где в действующем Законодательстве государства Украина есть отягощения, котрые напрямую или косвенно обязывают основывать частные предприятия с изначально сталой БОЛЬШОЙ суммой Статутного капиталла? Не манипулируйте общественным мнением, иначе рискуете получить иск в суд. Я бы на месте Анатолия так сделал. Что плохого в том, что субъект хозяйствования с района будет осваивать бюджетные деньги, пусть даже в другом районе? Как по мне - так только одни плюсы. Рожищане будут иметь работу, налоги пойдут в местные бюджеты, предприятие будет развиватся. И напоследок в этом посте - где извинения за вчерашнюю статью перед водителем Тойоты?
03 Листопада 2016, 17:04
Це той шо строів біржу. Там від ступеньок дві плитки осталось і ті сбоку лежать. Інтересно шо він ще в Рожищах строів. Чи не стадіон часом. Кажуть шо там всі добре заробили.
03 Листопада 2016, 18:25
Толік набудує! Заодно і Гунчику дачку під Копачівкою.
03 Листопада 2016, 18:59
в районі всі добре знають цього горе-підрядника.<br/>знають як він тендери виграє, і як відкати платить.<br/>наробив вже: не тільки центр зайнятості, а вже &quot;відремонтував&quot; пологове відділення 2 роки назад, що плитка на голову падає, на стадіоні і року не пройшло після ремонту - а вже скрізь грибок! зараз &quot;робить&quot; дитяче відділення. Соловей також не нарадується! як може нормально працювати підрядна організація, в якої немає ні основних засобів ні прораба ні головного інженера.. плинність кадрів - 100% в день: сьогодні 2 алкоголіка - Ваня і Пєтя, завтра 3 інших. безпредел!
03 Листопада 2016, 19:23
Не важко здогадатися як він вигравав тендери на будівництво центрів зайнятості по області...А тут ... відкат.
03 Листопада 2016, 20:51
ЦЕ ЧОЛОВІК КУЧМУЧКИ - ЦЕ ПРАВДА! РАЇСА ЄВГЕНІВНА НІ В ЧОМУ НЕВИННА,ЯК ЗАВЖДИ.
04 Листопада 2016, 02:13
А не захлопнул бы ты товарищ свою варежку ежели не знаешь людей поселка Рожище и личко Давыдюка и его делишек по освоению денежных средств.
04 Листопада 2016, 02:25
Запитайте яку раніше в районі він партію очолював при Кучмі.А після тендера на ремонт стадіона придбав автомобіль.Можливо це співпадіння??
04 Листопада 2016, 09:45
Вы это серьйозно о том, что Рожище уже стало поселком, когда?)))
04 Листопада 2016, 12:39
Не хочу аналізувати як ця фірма виграла тендер. Але те, що згідно чинного законодавства розмір статутного капіталу не має жодного значення, то це точно. Він нині може становити навіть 1 гривню. А на рахунок того, що фірма не має основних засобів, то це вже відверта брехня. На території колишнього Сільмашу в них сучасний офіс з непоганим ремонтом, є цехи, є техніка. А щодо персоналу, то де ви бачили непитущих будівельників, їх таких і на Луцьксантехмонтажі повно.
04 Листопада 2016, 17:27
В нього &quot;джекі&quot; з біржі працюють, як на стадіоні, вони суперфахівці своєї справи)))))
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024