Як рожищани святкували «Трояндове весілля»

03 Листопада 2016, 11:15
10593

Надзвичайна подія відбулася 21 жовтня 2016 році в місті Рожище - «Трояндове весілля» або ж 10-та річниця подружнього життя святкували сім'я Герасимчуків.

Дійство відбувалося у комплексі «Фата Моргана», приміщення якого нагадує казковий палац для проведення балу. Минув вже тиждень, але спогади не покидають усіх, хто відвідав це феєричне свято, яке було створено самою ж героїнею дійства для свого чоловіка.

1

Керуючись любовʼю до найріднішого та своїх діток, невпинною жагою до несподіванок, Юлія цілий рік плекала ідеї та організувала свято не лише для коханого, але й для усіх запрошених гостей.

Всі декорації, оформлення до найменшої дрібнички були продумані не однією недоспаною нічкою. А напередодні, зарядившись енергетикою Юлії, підключилися й інші не байдужі люди. І всі зусилля увінчалися шаленим успіхом - це було справжнє феєричне свято.

4

Подружжя знову стало у всій своїй красі перед гостями та рідними. І вже в присутності маленьких донечок поновили свої обітниці, обмінялись щирими та теплими словами.

4

Їх дітки Софійка та Даринка пелюстками троянд устеляли доріжку у їх таке сповнене любові майбуття. Святкове застілля вражало вишуканістю на неповторністю, де в кожній квіточці, та в кожному атрибуті відчувалося тепло Юлії та Олександра. Пісня донечки Софійки «Моя сім'я» проникла в кожне серце, адже настільки щирим було її виконання.

5

Гостей розважали ведучий-тамада Віктор Присяжнюк, музичний супровід – Олександра Ковальчука. А фотограф Андрій Тарасюк та відеограф Сергій Мирончук працювали над створенням професійних яскравих згадок про «Трояндове весілля». Нині мережа Інтернету переповнена світлинами усіх присутніх гостей.

Танець Олександра та Юлії вразив усіх не лише постановкою, але й аурою кохання у сім'ї, якій виповнилось уже 10 років. Гості не встигали переводити погляд з чаруючої подружньої пари до запального циганського танцю від шоу «Lavita». Святковий торт, який розділили усім присутнім теж було витримано у стилі самого «Трояндового весілля». Кожна мить дійства не може передати почуття, що отримали друзі та рідні на святі Олександра та Юлії. 

2

Хочемо подякувати за незабутні емоції, і ще не один раз побажати «Гірко подружжю!».А Юлії, яка з допомогою коханого створила все власноруч, бажаєм натхнення на оформлення ще не одного весілля, чи то тематичної вечірки. Великого кохання, вам, та гарних подружніх років життя!

2

З повагою - щирі вірні друзі

Коментарі
03 Листопада 2016, 14:27
Нехай щастить хорошим людям! Любові і ніжності вам!
03 Листопада 2016, 18:44
Любові, кохання, терпіння. Ще справити не один ювілей а багато. Хай радують Вас діти, а Ви один одного.
04 Листопада 2016, 09:01
Вітаю щасливе подружжя та діток!!! На жаль, не кожен може, керуючись любов'ю, організувати таке шикарне дійство, для цього, напевно, ще й кошти немалі потрібні. Молодці. Ще раз вітаю!!!
04 Листопада 2016, 17:25
Ну молодці! Одразу видно що люди дуже старанні!<br/>Вітаю;)
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024