У Рожищі родини змагалися у квесті «Містечкові пазли»

17 Червня 2019, 14:24
4228

Рожищенська районна бібліотека для дітей організувала до Дня міста оригінальну забавку – книжковий квест «Містечкові пазли».

Про це Район.Рожище розповіли працівники бібліотеки.

Учасники квесту, сімейні команди «Блискавка, «Веселка», «Вітрила» та «Смайлик», дуже старалися і таки знайшли відповіді на всі дев’ять заплутаних завдань, які підготувала бібліографка Тетяна Панасюк.

Рожищенський історико-краєзнавчий музей щосили заплутував команди крутиголовками. Також завдання підготувала Альона Сокол-Сус. Орієнтуватися допамагали підказки, які отримували команди за кожну правильну відповідь. Художник Віталій Шевченко підготував карту. 

Учасникам довелось згадати Магдебурське право згадати, знайти найпопулярнішу в місті селфі-зону, на ходу звіршувати девіз для своєї команди.

Незважаючи на спеку, і дорослі, і найменші учасники розчервонілі, втомлені та задоволені дісталися фінішу. Організатори квесту дякують родинам Василів, Пархомуків, Юрчуків та Любашевських за ентузіазм, кмітливість, завзятість та за те, що провели День міста разом з інтелектуальною забавкою від бібліотеки.

Учасники квесту отримали грамоти, медалі та подарунки, які проспонсорувала міська рада.




























Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024