У центрі Рожища – пожежа

13 Червня 2019, 14:05
13724

У центрі міста сталось загорання. Приміщення кафе «Веранда» усе заповнене димом.

Про це з місця події повідомляє кореспондент Район.Рожище.

Свідки кажуть, що загорівся розподільний щит ресторану «Стир». Загорання ліквідовували пожежники.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Приміщення кафе «Веранда» усе заповнене димом.
Приміщення кафе «Веранда» усе заповнене димом.




Коментарі
13 Червня 2019, 19:38
Да загорівся електрощит. А власниця кафе Веранди вклала незаконно бруківку що даже пожарна машина не може заїхати. Дибілізм. Захватила територію. Головне бізнес. А зробити нормальну проводку для чого? Могло б бути і гірше і з наслідками. Добре що на цей раз обійшлося. Не рекомендую це кафе ні для кого.
13 Червня 2019, 21:36
Відповідаю для всіх. Загорівся щит ресторану стир, проводку в ньому мають замінювати власники даного ресторану... бруківка яка покладена «незаконно» -це благоустрій міста, за рахунок підприємця. Пожежна машина спокійно на неї може виїхати так як це роблять велика кількість інших машин ( відео є в барі, охочим можу показати) Проблема доїзду пожежної машини виникла через припарковані машини біля церкви.
13 Червня 2019, 23:12
Загорівся розподільчий щит ресторану &amp;quot;Стир&amp;quot;, а збитків зазнало кафе &amp;quot;Веранда&amp;quot;. Цікава в Рожищах громада : одні допомагають власникам &amp;quot;Веранди&amp;quot; і пожежникам тушити &amp;quot;чужу&amp;quot;пожежу, а інші, як і завжди, понаставляють машини в два ряди біля церкви і навіть пожежна машина не привід прибрати свій автохлам з проїзду. Або їх &amp;quot;коробить&amp;quot; бруківка, покладена можливо і власницею, але точно не міською радою, та радше депутатам землі роздаватиме без аукціону.<br/>І особисто тій особі що написала попередній коментар - давайте такі поради ресторану &amp;quot;Стир&amp;quot; і рекомендуйте його )<br/>Я був на місці і все бачив)
13 Червня 2019, 23:37
А стовби біля веранди який довбань забив? Це може через ті стовби не змогла попежна заїхати? І як міська рада надала вільну від забудови земельну ділянку у власність чи оренду?
14 Червня 2019, 16:41
Ніяка бруківка ні в якому разі не заважала пожежному автомобілю, а дійсно прививатні авто, які і вчора були перепоною діститися до місця пожежі... <br/>А от стовпи, це дійсно абсурд, не дай Боже пожежі в будинках які знаходяться праворуч за стовпами, і по так званій &amp;quot;незаконній&amp;quot; бруківкці пожежний автомобіль проїде, а через стовпи навряд ( зважаючи на габарити автомобіля).
14 Червня 2019, 19:31
вот іменно, що стовпи там забив власник земельної ділянки (яка вже не один десяток років приватизована)... а от шановна пані Богдан зробила замозахват по бруківці!
14 Червня 2019, 21:18
Загорівся електрощиток ресторану «Стир», а горіла веранда...л-логіка! Значить загорілась проводка веранди! Нехай Богданиха задумається над своєю поведінкою. Бо ж карма, штука така, все повертається. Недарма її пів Рожищенського району недолюблює
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024