Молода мама з Острожчини потребує коштів, щоб продовжити лікування

13 Червня 2019, 12:16
2259

Аліна Пардус з Острожчини вже тривалий час бореться зі страшною хворобою. 2017 року їй вдалося перемогти, однак недуга повернулася.

У лютому 2019 року у жінки, мами дворічного хлопчика, виявили метастази в легенях. Аліна почала дороговартісний курс лікування препаратом Pembrolizumad (Кейтруда), який змушує організм самому боротися з хворобою. Наразі вже помітні позитивні зміни.

«Учора я пройшла контрольне КТ. Сказати, що результат мене розчарував, це нічого не сказати. Після цього мої руки взагалі опустились... КТ показало, що відбулися дуже незначні позитивні зміни, вчора я їх взагалі не помітила, сьогодні ж, коли вирішила перечитати результат, справді малесеньке зменшення метастаз таки є», – написала Аліна в соціальній мережі «Facebook».

Як розповідає жінка, лікарі радять продовжити курс прийому Кейтруди, але якою буде його тривалість ніхто не знає. Наступний курс призначений на вівторок, 18 червня, а оплатити його потрібно в п’ятницю напередодні.

Аліна та її сім’я потребують фінансової підтримки, аби збільшити шанси на життя!

Реквізити для допомоги:  4149 4991 2107 5822 Пардус Аліна


 

«Одна добра людина порадила, що є спосіб принаймні спробувати отримувати препарат безкоштовно в Польщі. Ми будемо пробувати. Можливо хтось ще володіє такою інформацією, прошу відгукнутися», – додала Аліна.

Хто може допомогти з інформацією, зв’яжіться, будь ласка, з Аліною Пардус, членами її сім’ї чи з нами.

Не стіймо осторонь – лихо не вибирає!

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024