Оновили сайт Рожищенської міської ради: тепер можна коментувати

12 Червня 2019, 11:24
3324

Днями оновився сайт Рожищенської міської ради.

У око одразу впадає змінений шрифт та можливість перекладу іншими мовами. Серед запропонованих варіантів – англійська, іспанська, німецька, польська, російська та французька мови. Переклад виконується автоматично з допомогою Google.

Як розповіла у коментарі Район.Рожище завідувачка протокольною частиною Ірина Зенц, сайт на замовлення Рожищенської міської ради розробляла студія вебдизайну «Метастудія» ще у 2016 році. З того часу до дизайну час від часу вносились деякі зміни, але вони були не суттєвими.

«Навігація «старого» сайту була не зовсім зручною в користуванні для відвідувачів, які потрапили на сайт вперше. Саме тому ми неодноразово надсилали пропозиції внести зміни у деякі підрозділи. Наразі сайт Рожищенської міської ради більш сучасний та функціональний, що не може не радувати адміністраторів сайту. Особливо приємно, що нині у нас є довгоочікуваний пошук по сайту та коментування новин. Тож нині будемо працювати над наповненнями підрозділів, аби рожищани могли швидко знайти інформацію, якою цікавляться», – каже Ірина Зенц.

За словами жінки, за оновлення міська рада не платила жодних коштів.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментарі
12 Червня 2019, 19:11
Бідні працівники міської ради. Оце вони начитаються коментарів - прозріють!!! Це дуже сміливо з їхнього боку. Добре, якщо писати будуть лише адекватні люди, чого щиро їм і бажаю!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024