Небайдужі допомогли рожищенській поліції зловити крадія

12 Червня 2019, 09:16
Фото ілюстративне 3865
Фото ілюстративне

До Рожищенського відділення поліції надійшло повідомлення від жительки села Копачівка Рожищенського району про те, що невстановлений чоловік ромської народності викрав її велосипед, що знаходився біля місцевого магазину та поїхав у напрямку села Кременець.

Подія трапилась 10 червня. Про це Район.Рожище повідомили у поліції.

На місце крадіжки одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, яка послідувала по маршруту можливого пересування злочинця. За декілька хвилин правоохоронці виявили крадія, яким виявився раніше судимий житель села Залісці. Його судимість не знята та не погашена у встановленому законом порядку.

Побачивши працівників поліції, злодій почав тікати, намагаючись уникнути покарання. Поліцейські кинулись наздоганяти правопорушника та завдяки злагодженим діям, а також небайдужості пересічних громадян, які проїжджали повз, злочинця було затримано.

За фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 2 ст. 185 КК України, за яке передбачено покарання у вигляді арешту від трьох до шести місяців або обмеження волі до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін. Особі, що вчинила вказане кримінальне правопорушення, повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Особливу подяку працівники поліції висловлюють водію автомобіля «Шкода» темного кольору (даних водія не встановлено) та молодому хлопцеві – жителю Ковельського району Глібу Буханцову. Саме завдяки небайдужості, відповідальності, принциповості та чіткій громадській позиції цих людей, злочинця було затримано і він понесе заслужене покарання за скоєне.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024