У Рожищенському районі може з’явитись ще один піщаний кар’єр

14 Вересня 2015, 22:29
2688

Про це говорили на засіданні постійної комісії Рожищенської районної ради з питань сільського господарства, продовольства, земельної реформи, екології та раціонального використання природних ресурсів.

Районні обранці розглянули клопотання відділу Держземагентства в Рожищенському районі щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення, яка розташована на території Любченської сільської ради.

Крім того, в ході засідання постійної комісії депутати жваво обговорили клопотання ПП «Санліко» (м.Луцьк) щодо надання спеціального дозволу на користування надрами на території Луківської сільської ради та питання піщаних кар’єрів в районі.

Також члени комісії проаналізували стан надання кредитів сільським забудовникам за програмою «Власний дім» у 2014-І півріччі 2015 року та вирощування сільськогосподарських культур в ОСГ, розвиток садівництва, ягідництва, огородництва в районі, - інформує офіційний сайт Рожищенської районної ради.

Коментарі
15 Вересня 2015, 13:42
Не може зявитися! Якось по - дикому висвітлюєте інформацію. Авторе, не пиши,якщо не можеш. Чому рішення комісії не оприлюднюєте? Відмова! Знову хочете в пазли побавитись?
16 Вересня 2015, 15:18
Постійна комісії вирішила, щоб дане питання обговорилося на сходах селян Луківської сільської ради за участю керівництва району,громадськості краю.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024