Вода тепла: у Рожищі на ставках купаються діти

08 Червня 2019, 16:19
6090

Спекотна погода змушує шукати людей прохолоду. З початком червня побільшало охочих скупатися на рожищенських ставках біля Стиру, які ще називають «Кубанями».

Більшість відпочивальників тут – діти та молодь. Кореспондента Район.Рожище переконували, що «вода теплесенька, як чай». Поблизу водойми багато комарів, не зважаючи на спеку.

Однак дітей це не турбує. Вони веселяться, купаються та стрибають із саморобного пірса. Дехто має надувні нарукавники.















Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментарі
08 Червня 2019, 22:11
Купаються в очереті, бо ж немає кому прочистити водовідведення щоб вода не застоювалась.
09 Червня 2019, 14:17
Я так думаю, що ви і є той відповідальний мешканець, який прочистить водовідведення. Чи ви тільки так коментуєте - щоб клавіатура не сумувала?
09 Червня 2019, 16:14
А ви сусідам вечерю готуєте і прати ходите їхні речі? Так от не треба свою роботу перекладати на когось. В підпорядкуванні міської ради є дільниця благоустрою і в неї є відповідна техніка. Як газон в сквері за 60 тисяч то фінанси є, і навіть Луцьку фірму запросили. А як покупатись то в місті жодної водойми немає, все позаростало очеретом. Вон далеко йти не треба, в парку що робиться.
11 Червня 2019, 13:31
<p>податки нині лишаються на місці. і куди вони йдуть? на що витрачаються?? на зарплати і перемії апарату міської ради і адміністрацій і їм подібним.<br /> При Алієву чистота і порядок був - і смітники стихійні мали чим і за що ліквідовувати, і парк освітленим став, і трава покошена і прибрана була. Аллієв сам особисто брав косу і парк біля міської ради косив на траву кроликам. що сьогодні робить мер?? в місті, як і в будь якому дворі, подвірї і кутку - потрібно хазяїна, толкового і тямущого.</p>
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024