Які сільські ради району найгірше доставляли призовників

07 Червня 2019, 15:23
Звітує Олександр М'яло 4471
Звітує Олександр М'яло

Голова Рожищенської райдержадміністрації Інна Гайворонська провела апаратну нараду, в якій взяли участь начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади в районі.

6 червня про проведення призову громадян України на строкову військову службу на території району проінформував т. в. о. військового комісара Рожищенського районного військового комісаріату, майор Олександр Мяло. Про це інформують у РДА.

Посадовець надав загальні відомості про проведення призову та проаналізував роботу районної призовної комісії. У Рожищенському районі одні з кращих показників в області щодо відправки призовників на військову службу. Так, планове завдання по відправці молодого поповнення у війська для Рожищенського районного військового комісаріату під час весняного призову складало 27 чоловік (додаткове завдання – 9 чоловік). До військових частин відправлено 36 чоловік.

Читати також: У РДА подають звіти про чисельність працюючих та військовозобов’язаних

У окремих населених пунктах району до військового комісаріату не з’явилось близько 50% призовників, які підлягали виклику на призовні комісії.

«Найкраще у цьому плані спрацювали Береська та Літогощанська сільські ради. А ось Луківська і Навізька сільські ради найгірше виконали завдання з оповіщення та забезпечення доставки призовників», – зазначив Олександр Мяло.

Голова районної державної адміністрації в свою чергу зауважила про необхідність застосування всіх передбачених законодавством методів впливу, як до посадових осіб органів місцевого самоврядування, так і до громадян, які ухиляються від проходження служби.

Коментарі
07 Червня 2019, 19:58
чиновників відправте за контрактом
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024