«Мереживо травневих свят»: соколяни дякують за концерт

05 Червня 2019, 13:11
4116

Травень іде і весело співає,
Дощами землю поливає,
Святковими піснями
І громом над полями…

Під таким віршованим девізом днями відбувся концерт «Мереживо травневих свят» у будинку культури села Сокіл Рожищенського району.

Про це Район.Рожище повідомили вдячні глядачі дійства.

Місяць травень щедрий на свята, адже саме у травні, коли прокидається природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітер приносить День матері, День сім’ї, День вишиванки, День пам'яті та примирення.

Концерт став справжнім творчим подарунком для гостей, адже зі сцени лунали найтепліші слова та вітання мамам, бабусям та й усім присутнім. Гарно підібраний репертуар та найголовніше – уже усім знайомі таланти села – зробили свято дуже атмосферним та по-домашньому теплим.

На сцену із вітальними композиціями виходили солісти: Катерина Філюк, Ірина Сасовська, Сергій Гончаревич, Богдана Яцюк, Анна Шрамко, Анастасія Зінчук, дзвінкоголосі «Щебетухи» та різнобарвні «Вітамінки».

Гарним вальсом та веселою піснею почастували присутніх учні-випускники четвертого класу. А майстерний виступ народного аматорського колективу «Сокільська родина» нікого з глядачів не залишив байдужим, адже солістами були справжні артисти Іван Свінтуховський та Сергій Гончаревич.

Про те, як тихо біжать роки, розповіли у щемливій пісні «Біжить стежина» Лідія Редчук та Тамара Сопрунюк.  А щирими оплесками глядачі зустріли дівчат з сусіднього села Навіз, які і про родину заспівали і танець «Василина» затанцювали.

Веселий сміх і позитивний настрій усім присутнім дарували дівчата з гурту «Веселухи», які разом з Дмитром Окуневичом, Назаром Морозовичем та Оксаною Саковець показали жартівливі сценки «На прийомі», «Ніч яка місячна» та «Крайня хата».

З нагоди свята матері провели конкурс-огляд малюнків серед дітей «Намалюй портрет мами». Найталановитіші діти отримали грамоти.

Дуже вдячні усі ведучим свята – Антоніні Нечипорук та Роману Гончаревичу. Особлива подяка від соколян за організацію свята, за майстерність виконання, музичний супровід та прекрасні емоції очільниці місцевого будинку культури Світлані Гончаревич та працівниками Олені Романовській та Сергію Гончаревичу.











Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

***
Рубрика «Народні новини» створена для всіх жителів нашого міста, району та гостей, які приїздять до нас. Це в першу чергу доступний та зручний інструмент для поширення актуальної та достовірної інформації про проблеми, досягнення та життя нашого міста та району. Зламався ліфт, зіпсувалось дорожнє покриття, сталася ДТП, побачили, як горить будинок чи ремонтують ваш під’їзд – обов’язково напишіть про це нам, натиснувши кнопку «Додати новину» на головній сторінці сайту.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром