У Рожищі відкрили молодіжний простір «City Life»

02 Червня 2019, 11:03
4794

У місті Рожище офіційно відкрили молодіжний простір «City Life», який функціонуватиме на базі Рожищенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Урочиста подія відбулась у п'ятницю, 31 травня, повідомили у Рожищенській РДА.

Молодіжний простір – це місце концентрації ідей та пошуку відповідей на виклики, що стоять перед молоддю, місце навчання та формування агентів змін, як міста так і країни.

На урочисте відкриття завітали: народний депутат України Сергій Мартиняк, голова Рожищенської райдержадміністрації Інна Гайворонська, Рожищенський міський голова В'ячеслав Поліщук та голова районної ради Андрій Музика.

Гості побажали членам молодіжного простору реалізації креативних ідей, цікавих проектів, творчих злетів та запевнили, що будуть активно сприяти розвитку «City Life». Вони прийшли з подарунками: подарунковий сертифікат від благодійного фонду Сергія Мартиняка «Європейський вектор» на придбання портативної звукової системи та подарунковий сертифікат від райдержадміністрації на придбання канцтоварів вручено координатору молодіжного простору Віталію Шевченку.

Під час відкриття присутні ознайомились з основними завданнями та цілями молодіжного простору, з його діяльністю.

«Сподіваємося, що молодіжний простір дасть новий поштовх розвитку міста та молоді зокрема, ставши платформою для комунікації громади, генерування ідей та формування молодих лідерів, що змінюватимуть місто та країну відповідно до вимог часу», – кажуть у РДА.



Коментарі
02 Червня 2019, 20:22
Мартиняк з’явився перед виборами,“подарунки “роздає за наш звісно рахунок,рветься до годівниці знову.А які він подав законопроекти,що він зробив за ці п’ять років?Коли він бував на окрузі і проводив зустрічі з виборцями? Гнати його в шию разом з його помічником Пизою!
03 Червня 2019, 00:43
Всі слова влучні. Мартиняк непотріб який для свого округу нічого не зробив, тай взагалом для держави, соромно за людей які за мусорники і гречку за нього голосували.
03 Червня 2019, 02:24
Що правда, то правда! Досить кормити людей обіцянками. В Пожарках обіцяв в дитсадок опалення підвести, де воно?
03 Червня 2019, 02:24
і гайворонську разом з ним
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024