Свіжий номер тижневика «Сім’я і дім» уже чекає на Вас!

27 Жовтня 2016, 08:00
1256

Останній жовтневий випуск улюбленого тижневика «Сім’я і дім» уже в усіх кіосках преси!

У номері від 27 жовтня читайте:

Як будівельник Вадим Карпік з села Раків Ліс, що у Камінь-Кашиському районі, став письменником, як волиняни Іван Рудик пішов у бій з пораненими ногами і як рожищанка Олена Кулик ліпить на вуха жолудів та інші прикраси з полімерної глини.

Лучанам цей номер буде особливо цікавий, адже там опублікована інфографіка як  міська влада використала бюджетні кошти за три квартали і стаття про бобрів, які останнім часом розплодилися в Центральному парку.

Також на сторінці «Природа» дізнаєтеся де житель Нововолинська знайшов гігантського червоноголовця з діаметром шапки… 30 сантиметрів, та навіщо шацькі лісники приручили диких пташок.

На сторінці «Енергозбереження» знайдете як утеплитися з державною поміччю, як лісники гріються трісками, а лучанин винайшов унікальний вітроротор для виробництва дармової електрики.

На сторінці «Здоров’я» отримаєте важливу інформацію про рак молочної залози та його діагностику, перспективи пересадки органів після смерті та про епідемію туберкульозу на Волині.

На сторінці «Автосім’я» читайте коли капітально лікувати двигун, а на сторінці «Спорт» - найважливіші події  футболу, баскетболу та інших дисциплін.

Знаменитість номера – ратнівчанка Ольга Дордюк, яка взяла участь в телешоу «Поверніть мені красу». Дівчина позбувалася опікових травм, з якими жила з раннього дитинства. Більше – на сторінках газети.

Традиційно у номері новини Волині, життєві історії, рецепти, кросворд, гороскоп, анекдоти, прогноз погоди, програма телепередач і багато приватних оголошень. 


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024