На Волині з’явилося ще два інтернет-видання

26 Жовтня 2016, 14:29
1515

До всеукраїнської мережі гіперлокальних сайтівРайон.in.ua долучилися ще два нових онлайн-видання – Район.Горохів та Район.Острог.

Веб-ресурси офіційно запрацювали 26 жовтня для аудиторії, зосередженої у Горохівському районі Волинської області та Острозькому районі Рівненщини.

Як і інші сайти мережі, видання націлені на місцеву тематику та писатимуть про унікальних людей міста чи району, а також про головні локальні події.

Просто зараз на сайті Район.Горохів ви можете почитати про особливості місцевої децентралізації, скандальні та відверті зізнання мешканців Берестечківського психоневрологічного інтернату, а також довідатися, як талановита дівчинка із Борискович створила вдалу пародію на телеведучу Катю Осадчу та заробила на цьому 10 тисяч гривень.

На сторінках інтернет-видання Район.Острог читачі знайдуть інтерв’ю з викладачем Острожської академії Михайлом Якубовичем, який переклав Коран на українську мову, а також дізнаються, який рівень радіації в Острозі та що за дивний мурал нещодавно з’явився в місті.

Наразі до мережі гіперлокальних сайтів Район.in.ua входить сім місцевих інтернет-видань:Район.ЛуцькРайон.РожищеРайон.Камінь-КаширськийРайон.ШацькРайон.Любомль,Район.Горохів та Район.Острог.

До слова, долучитися до мережі може кожен, хто бажає розвивати гіперлокальні ЗМІ у своїх населених пунктах. Детальніше з умовами франчайзингу можна ознайомитися за посиланням.

Далі буде... :)

Читайте також: 10 речей, яких ви могли не знати про Район.in.ua.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024