Рожище: Відбудеться вечір української містики

26 Жовтня 2016, 11:02
2414 Джерело: scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net

У неділю, 30 жовтня, об 16 годині в Рожищенській бібліотеці для дітей, відбудеться «Вечір української містики».

Організатори Культурне об'єднання «Art Life»  дійства запрошують рожищан прийти на зустріч із із мавками, лісовими, чугайстрами, бузничими, водяниками, віями та іншими нашими «потойбічними» друзями.

«Останнім часом все частіше в Україні святкують таке свято як Хелоуїн. Часто це просто данина моді, спосіб розвіятись чи ще один крок до «західної цивілізації». Нам хотілося б нагадати, що окрім зомбі, вампірів чи їм подібних істот, існують інші, ближчі та рідніші нам. А подекуди й значно жахливіші за своєю суттю. Тож на нашому вечорі ви познайомитесь із мавками, лісовими, чугайстрами, бузничими, водяниками, віями та іншими нашими «потойбічними» друзями», - йдеться на сторінці організаторів.

На святі відбудеться:

- тематичний показ мод.
- зустріч з незвичайними особами в підвалах бібліотеки;
- містичні «4 акорди»;
- жахи від майстрів слова;
- перегляд мультфільму «Бабай».

Артлайфівці обіцяють хороший настрій і особливу атмосфера! Тому не пропустіть чудову нагоду поринути у світ дивовижного та загадкового!

Коментарі
26 Жовтня 2016, 14:39
Шановні, куди ми котимося? Які мавки, які хелоуіни? Так в нас ніколи війна не закінчиться. Побійтеся Бога!!! Навіщо це дітям? Вони ж потім спати будуть боятися.
26 Жовтня 2016, 16:08
А давайте кожен сам для себе вирішуватиме - варто при
26 Жовтня 2016, 16:09
А давайте кожен сам для себе вирішуватиме - варто прийти чи ні. Не варто вирішувати за всіх. Це лише ваша думка.
26 Жовтня 2016, 16:26
В США підліток впритул вбив з пістолета свого батька (і це не поодинокий випадок). Його запитали: чому ти це зробив? Він відповів: &quot;підчас комп'ютерних ігор я вбивав і вони вставали. Я думав, що тато встане.&quot;<br/>Діти це посудина, яка відкрита. Її можна наповнювати фекаліями та помиями, а можна кришталево чистою артезіанською водою. Все залежить від нас.<br/>В СРСР була цензура і дітей оберігали від фекалій. В Україні анархія, тому статеві збочинці та артлайфівці з Заходу заполонюють свідомість перш за все дітей. В США, Європі кожен другий п'є антидепресанти (ліки від депресії), бо їхню дитячу свідомість заповнили помиями та фекаліями.<br/>Для чого в християнській Україні пропагувати язичницьку міфологію?<br/>І на жаль ми (в тому числі я) так мало пропагуємо християнські цінності добра нашим дітям...
26 Жовтня 2016, 17:27
До Андрія. Перш ніж так писати придивиться до своїх дітей, які вони поза домом, не дозволяйте їм сидіти за компютером. А &quot;Лісову пісню&quot; Лесі Українки вчать в школі, так що нічого поганого в проведенні цього заходу я не бачу.<br/> Я кожен день читаю новини район Рожище ,але пишу вперше -так буває по різному ,щось подобається ,щось ні ,але коли читаєш коментарі, то робиться часом гидко їх читати .Облаєте брудом один одного.Не треба Європи ви тут не можете помиритися, а ще хочете кращого життя. Долюдей треба відноситися так,як би вам хотілося щоб відносилися до вас. Всі ми різні ,але треба якось миритися.
26 Жовтня 2016, 17:42
А давайте повернемося жити вСРСР , як там добре було ні педофілів, ні маняків (бо про них ніхто не писав) ні голубих ні інвалідів ні проституціі ні сексу (цікаво як дітей робили). Всі жили однаково бідно і не було кому сильно заздрити. Проте був один спільний ворог -піндоси і це обєднувало, аж доцього часу думають , що жили добре , бо не мали зчим порівняти. А свято воно завжди добре бо ввдволікає від буднів
26 Жовтня 2016, 18:01
Підтримую Андрія Ш.
26 Жовтня 2016, 18:43
Не піарте себе малозначимими заходами. Більше залучіть дітей до читання книг влітку. А то.......
26 Жовтня 2016, 18:50
Отак то
26 Жовтня 2016, 19:06
....додому, то молодь з цими гарбузами і ліхтариками, переодягнута в лахміття бігала по хатах і лякала людей. Аж моторошно стало. А в храмі, до речі, цієї молоді не було. А потім батьки будуть нарікати на цих дітей, що гени не ті, суспільство недобре. Треба з дитинства спрямовувати своє чадо у правильне русло
26 Жовтня 2016, 19:21
А може не відвідують церкву бо там немає того, що шукають? Немає щирості, немає віри, а лише показовість, немає зрештою правди там... Лише черговий спосіб заробітку. Чомусь ніхто не звертає уваги на інший бік медалі. Це стосується не тільки церкви, а усіх сфер життя. Може не варто дітям нав'язувати, вчити примусу, а головне - двозначності? Бо отака двозначність в нашому суспільстві - норма. Зранку в церкву, а ввечері в клуб. От де духовність, от так треба? Вчіться насамперед самі, діти вчаться за вашим прикладом, а не через примус.
26 Жовтня 2016, 21:08
А що поганого в тому, що зранку в церкву, а ввечері в клуб? Старші люди часто розказують, що так і було колись, зранку в неділю до храму йшла вся молодь, а ввечері в клуб. Тому та молодь і була свідоміша, духовніша і вела себе в клубі не так, як нинішня, більш задумувалась над своїми вчинками. А ви що, Андрію, в Бога не вірите, дитину свою не хрестили? Бо ж це теж нав'язування виходить? І до речі, в церкву людина йде не до священика, не до єпископа чи ще до когось, а до Бога, щоб отримати з Ним тісніший зв ‘язок. А Бог - це завжди щирість, віра і правда.
26 Жовтня 2016, 22:16
Згоден тільки з тим що святкувати хелловін чи йти на даний захід непотрібно. А йти зранку до Церкви, а ввечері до клубу,поганого тут нічого нема.
26 Жовтня 2016, 23:25
Причому тут двозначність? Це добре якщо молодь вранці в неділю йде до церкви, а ввечері можна і в клуб, головне вести себе гідно. Навпаки, боляче дивитися як в неділю люди замість того, щоб піти хоч раз в тиждень до храму, присвятити годинку Богу, іде за покупками на базар. І добре, що це навіть стає модно, бо це нас може врятувати, ми можемо накінець бути почутим на небі.
27 Жовтня 2016, 00:02
Духовність - це не тільки християнство. Не мисліть шаблонами.
27 Жовтня 2016, 23:15
Всі всі всі....Увага, для тих хто проти Хеллоуіна прикриваючись Християнством(не важливо чи це Православні чи Католикі або Протестанти) в мене для Вас повідомлення....Хвилоночку уваги....зарас буде, а ось і воно...ПНХ!!! Дякую за увагу.
28 Жовтня 2016, 00:17
Ти придурок! Бо т обі нічого сказати крім ПНХ! Обмежений придурок!!!
28 Жовтня 2016, 15:50
Давайте після міжконфесійної молитви заблокуємо дитячу бібліотеку і непустимо мавок, лісових, чугайстрів, бузничих, водяних, віїв та іншу нечисть.
28 Жовтня 2016, 16:28
Помолились за Украіну, а потім зразу на всяку нечисть дивитися, оце люкс задумка. Креативненько ))))))):
28 Жовтня 2016, 16:58
Найбільша нечисть прийде із адміністрації...
28 Жовтня 2016, 17:09
Наскільки я зрозумів, артлайфівці організовують вечір з культурною метою, самі не усвідомлюючи небезпеки пропаганди сатанізму.<br/>Нам, християнам, блокуючи бібліотеку потрібно бути обережними, щоб не спровокувати себе. <br/>Найкраще переконливо поспілкуватися з керівництвом чи організаторами (хто можливо їх знає) і попросити відмінити, чи переформатувати цей захід.
29 Жовтня 2016, 16:30
Що ви усі так хвилюєтеся? Ніхто нікого не заставляє нікуди ходити, не підтримуєте-то не ідіть.Це все робиться на добровільних засадах. Творчий колектив передягнеться в костюми і влаштує не велику сценку. Ви всповніть дитинство і як ходили на дитячі вистави, там теж передягалися в казкових персонажів. Всповніть мультик &quot;Козаки&quot;, як вони зайшли в Корчму... Та й взагалі скільки є різних казок з такими персонажами... Не придумуйте собі всяких сатанінських ідей, це просто вистава, живіть простіше...., або якщо маєте якісь світлі ідеї, то флаг вам в руки, не лежіть на дивані а організовуйте дійства як ви кажете щоб &quot;просвітлити молодь&quot;.
29 Жовтня 2016, 18:50
В тебе хвора уява .ти сам сатаніст
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024