Крижівка: протягом трьох днів молодь з району житиме в наметах

28 Травня 2019, 15:20
5930

На базі Крижівської загальноосвітньої школи стартував районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Гра розпочалась у понеділок, 27 травня, і триватиме до 29 травня.

Мета проведення змагань – національно-патріотичне та духовне виховання учнівської молоді на ідеях козацького лицарства та козацьких традицій.

Участь у змаганнях взяли рої юнаків та дівчат із закладів освіти району. Команди розмістилися на шкільному стадіоні і протягом наступних днів житимуть у наметах.

В урочистому відкритті районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» взяла участь голова районної державної адміністрації Інна Гайворонська, яка привітала учнів, побажала їм успіхів, зазначивши, що участь у подібних заходах виховує патріотизм, повагу до народних звичаїв, традицій, підвищує спортивний рівень юнаків та дівчат.

Під час урочистої частини учасники конкурсу звітів «Добре діло» отримали відзнаки.

Розпочалися змагання з демонстрації вишколу стройової підготовки. Оцінювали команди судді – представники районного військового комісаріату. Попереду різноманітні конкурсні змагання, за результатами яких буде визначено переможця.











Коментарі
29 Травня 2019, 11:42
Кому потрібні ці змагання?Який патріотизм,вчителі п'яні,діти-випивші,поїдьте туди ввечері,це жах.Чому цих фото не викладають.Потрібно заборонити змагання з ночівлю.
29 Травня 2019, 15:12
Не говоріть того, чого не знаєте) змагання в цьому році пройшли на високому рівні! Діти та вчителі задоволені: їх гідно прийняли!!! Якщо говорите про відміну змагань з ночівлею, то напевно ніколи не були там і не відчували тіїє атмосфери!!!
29 Травня 2019, 15:19
То чому ви так виховали своїх дітей, що вони в такому віці можуть дозволити собі бути "випивші"?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024