П’ять причин розмістити рекламу на Район.Рожище

28 Травня 2019, 12:12
2178

Банери, новини, оголошення, статті, вакансії на сайті Район.Рожище допоможуть зробити ваш бізнес успішним та прибутковим. Є багато причин розмістити рекламу на єдиному інформаційному сайті Рожищенського району. Ми виділили основні з них.

1. Про вас дізнаються.

Матеріали на Район.Рожище щодня збирають в середньому 6 тисяч сеансів користувачів. За березень цього року лічильники зафіксували понад 224 тисячі сеансів користовачів та 74 358 унікальних користувачів. Тож на вашу рекламу обов’язково зверне увагу цільова аудиторія. Крім того, інформацію поширять на сторінках видання у соцмережах Facebook та Twitter, розмістять у тематичних групах.

2. Реклама в Інтернеті вічна.

Уся інформація, що потрапила в мережу, залишається там назавжди. Ви будь-коли зможете зайти на сайт, відшукати потрібну вам публікацію і знову поширити її у соцмережах. Також це дуже зручно, якщо велику кількість клієнтів потрібно індивідуально ознайомити з ідентичною інформацією: можна просто скидати їм посилання на матеріал. Так кожен зможе ознайомитись з вашими послугами чи товаром у спокійній і невимушеній атмосфері.

3. Про вас «нагуглять»

Найчастіше шукають інформацію за допомогою Google. Як свідчать численні дослідження поведінки інтернет-користувачів, люди переглядають в основному перші кілька посилань. У кращому випадку – перші три сторінки. Якщо ви розмістите інформацію про свій товар чи послугу на сайті Район.Рожище, то автоматично потрапляєте на перші сторінки у Google. Не вірите? А спробуйте загуглити слово «Рожище»!

4. Наше видання зробить популярним ваш сайт

Реклама у виданні може бути текстова і банерна. Але обидва типи містять посилання на ваші вебсторінки, що зробить ваш бізнес відомим (див. пункт 1) і вас буде легше нагуглити (див. пункт 3).

5. Реклама на Район.Рожище – це вигідно

Вартість виготовлення реклами в інтернет-виданні є найнижчою з усіх типів (телевізійна, зовнішня тощо). Так само найнижче вартує розміщення реклами на сайті у порівняні в з іншими ЗМІ (телебачення, радіо, друк тощо). І найважливіше – результат (кількість кліків, показів) можна відстежити за допомогою різноманітних інструментів.

З питань розміщення реклами, привітань, вакансій та приватних оголошень, звертайтеся: [email protected], за телефонами 099 24 27 709 або 098 83 67 909, у повідомлення сторінки у Facebook.

Коментарі
28 Травня 2019, 15:22
Підтверджую! Терміново шукали продавця. Завдяки оголошенню на сайті знайшли буквально за один день.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024