Найуспішніші аграрії Рожищенського району закуповуються у магазині «Магнат Агро»

24 Травня 2019, 11:05
4430

Продукцію, яку реалізує підприємство «Магнат Агро», добре знають аграрії області. Минулого року представники аграрної галузі району тішились, що більше не треба далеко їхати за добривами та засобами захисту, адже представництво цього підприємства відкрилось і у місті Рожище.

Магазин «Магнат Агро» працює у райцентрі на вулиці Шевченка, 4Д у приміщені «Теплоцентру». Аграрії розкажуть будь-кому, як туди втрапити: вхід треба шукати зі сторони комплексу «Фата Моргана».

Магазин реалізує засоби живлення та захисту рослин, фунгіциди та інсектициди. Має дуже широкий вибір органічних та мінеральних добрив, які не шкідливі для теплокровних тварин. Аграрії тут зможуть підібрати й гербіциди.

Асортимент «Магнат Агро» порадує якісною розсадою: тут можна знайти все – від томатів та перцю до кавунів, баклажанів та капусти. Продають і якісне насіння від найкращих виробників з Голландії, України та Польщі. За потреби насіння та розсаду можна замовити у великій кількості.

За потреби насіння та розсаду можна замовити у великій кількості.
За потреби насіння та розсаду можна замовити у великій кількості.

Також там можна купити деструктори стерні під перекопку (для уникнення спалювання сухої трави), підібрати засоби для санітарної обробки стін у сараях і складських приміщеннях та антигрибковий захист для теплиць.

У магазині можна знайти системи крапельного поливу, сидерати, землю для квітів різних рівнів ph та універсальну у різному фасуванні. Тут представлена продукція від авторитетних світових виробників, як ось Valagro, Syngenta, Lark Seeds, Clause, Bejo, Jacto, КЕМ Байкал (Україна), Мікро-Мінераліс Україна, AgriSol, Bayer Garden.

Завітати у «Магнат Агро» можна з понеділка по суботу. Привітні продавці проконсультують та допоможуть підібрати те, що потрібно саме вам. У будні дні магазин працює з 9:00 до 18:00, у суботу – з 9:00 до 15:00.

 









Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39