У Рожищенській музичній школі відгуляли випускний

22 Травня 2019, 10:14
5717

Вихованці Рожищенської районної дитячої музичної школи відгуляли випускний.

У понеділок, 20 травня, учні, вчителі, батьки та випускники зібрались в концертній залі закладу, повідомляють на сайті міської ради.

Розпочався святковий день з офіційних привітань та побажань. Першим, на правах господаря, взяв слово директор музичної школи Юрій Сосовський. Він зауважив що, труд викладачів, хоча й нелегкий, але дуже цікавий та різноманітний, тому що всі постійно знаходяться у творчому процесі. А нагородою та відрадою для кожного викладача є гарні виступи учнів. Адже їхні досягнення надихають, надають сенс життю та роботі. Очільник закладу подякував викладачам та учням за плідну працю та з гордістю зауважив, що цьогоріч в музичній школі аж 30 випускників. 12 закінчили музичну школу на «відмінно».

З привітаннями звернувся й міський голова В’ячеслав Поліщук. Посадовець зазначив, що Рожищенська музична школа посідає гідне місце серед шкіл області. Тут працюють педагоги-професіонали. Це доводять їхні вихованці, які протягом багатьох років досягають вагомих результатів у конкурсах, як обласного, так і всеукраїнського рівня. Міський голова побажав випускника нових творчих досягнень, бути щасливими, здоровими й успішними, гідними продовжувачами справи своїх викладачів – сівачів духовних зерен, які закладають міцний фундамент для майбутнього нашої культури.

З привітаннями звернувся й міський голова В’ячеслав Поліщук.
З привітаннями звернувся й міський голова В’ячеслав Поліщук.

Слово брали й батьки дітей, вони висловили подяку адміністрації та викладачам школи за плідну, наполегливу працю.

Для гостей та випускників відбувся святковий концерт за участі найкращих учнів школи й ще зовсім юних вихованців.

«Оригінальність виступів та професійний потенціал вихованців, висока майстерність викладачів ще раз підтвердили, що районна музична школа є справжнім оазисом гарного смаку та центром естетичного виховання», – вважають у міській раді.

Урочистою миттю свята стало вручення свідоцтв про позашкільну освіту випускникам школи, які впродовж років пізнавали радість від спілкування з музикою, вчилися слухати, розуміти та любити її. Нині перед ними відкриті двері багатьох мистецьких музичних навчальних закладів. І хоча не всі випускники оберуть професію музиканта, однак її величність музика назавжди палатиме в їх серцях.

Свято завершилося фотосесією випускників зі своїми педагогами на порозі закладу.
















Коментарі
22 Травня 2019, 14:00
"районна музична школа є справжнім оазисом гарного смаку" а все інше це типу несмак і фуфуфу?)))) ото писаки))))))))
26 Травня 2019, 22:09
випускників 5 , а 25 вчителів ?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39