Свіжий номер тижневика «Сім’я і дім» уже чекає на Вас!

20 Жовтня 2016, 15:10
1721

У четвер, 20 жовтня, в світ вийшов ще один номер улюбленого багатьма рожищанами тижневика «Сім’я і дім». Журналісти цього видання не перестають дивувати своїх читачів та вишукувати цікавих героїв для своїх публікацій.

У номері від 20 жовтня:

  • І незрячі читатимуть: як працює перша в Україні недержавна студія друку шрифтом Брайля, яка видала у Луцьку перші художні книги.
  • На сторінці «Місцини» знайдете про Єлизаветин - село німецьких колоністів на Рожищенщині, село-привид Вільгельміку на Горохівщині та про маловідому єврейську трагедію у Кортелісах на Ратнівщині.
  • На сторінці «Творчість» читайте як любомльчанка з непотребу робить дивовижних птахів і тварин і розповідь про керівницю народного колективу «Лісова пісня» з Шацька.
  • На сторінці «Спорт» - «Побоїще у Рожищі», тобто матч копачівського «Торпедо» проти боратинської «Ласки», як «Волинь» повернулася ні з чим із Запоріжжя, програвши проти луганської «Зорі», також про святковий Забіг у Камені-Каширському.

Традиційно на сторінках газети новини Волині, програма телепередач, прогноз погоди, кросворд, гороскоп та багато приватних оголошень. 


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39