У Рожищенській РДА за рік оголошували 13 конкурсів на заміщення вакансій

15 Травня 2019, 13:48
Вакансія 3182
Вакансія

Голова райдержадміністрації Інна Гайворонська 14 травня провела апаратну нараду, в якій взяли участь начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади в районі.

Про реалізацію в районній державній адміністрації  державної політики у сфері державної служби проінформувала начальник відділу управління персоналом апарату РДА Тетяна Корнатовська, – повідомляють у відділі з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Зокрема посадовиця зазначила, що структура районної державної адміністрації відповідно до статті 5 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» визначена головою райдержадміністрації та затверджена розпорядженням голови  райдержадміністрації від 27 лютого 2019 року № 52 в кількості 107 штатних одиниць. На сьогоднішній день 30 штатних одиниць складає апарат райдержадміністрації, 77 штатних одиниць – це посади працівників структурних підрозділів райдержадміністрації. В структурі райдержадміністрації 31 посада державної служби категорії «Б»,  66 посад  державної  служби  категорії  «В», 3 керівних посади, на які не поширюється дія Закону України «Про державну службу», та 7 посад працівників,  які виконують функції з  обслуговування.

Закон України «Про державну службу» запровадив виключно конкурсний відбір на всі посади державної служби. В райдержадміністрації діють три конкурсних комісії: для відбору кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорій «Б» та «В» в управлінні фінансів, в управлінні соціального захисту населення та в апараті і малочисельних структурних підрозділах. Кандидати на посади повинні відповідати загальним вимогам, встановленим статтею 20 Закону України «Про державну службу». Спеціальні вимоги до кандидатів на вакантні посади  визначаються з урахуванням вимог спеціальних законів, що регулюють діяльність відповідного структурного підрозділу райдержадміністрації. У період з 1 травня 2018 року до 1 травня 2019 року в райдержадміністрації оголосили проведення 13 конкурсних відборів на 12 вакантних посад державної служби.

З метою забезпечення виконання вимог Закону України «Про запобігання корупції» державними службовцями райдержадміністрації до 1 квітня 2019 року були подані декларації за минулий рік за формою, що визначена Національним агентством України з питань запобігання корупції.

Читайте такожПереселенка з Донецька освоїла у Рожищі «нежіночу професію»

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024