Луків: у школі влаштували свято до Дня матері

12 Травня 2019, 14:13
4986

У Лукові мовили про родину,
Про дітвору й поважних їх батьків,
Про те, що має кожен з нас чудових доньку й сина, 
І хай так буде упродовж віків.

З таким красномовним девізом у селі Луків напередодні Дня матері у початковій школі відбулося родинне свято. Про це через форму на сайті «Додати новину» повідомляє Тетяна Миколайчук.

Захід зібрав не тільки батьків, але й цілі сімейні династії Демчуків, Остапчуків, Сидоруків, Андрущенків та Татарчуків. Хоча чисельність школярів незначна, проте це не стало на заваді організаторам свята створити справжнє театральне дійство з використанням сучасних мультимедійних технологій.

Учасники свята вкладали в кожне речення, кожний рядочок пісні любов, ніжність та повагу до членів своєї родини, а таночок з вишитими рушниками зачарував глядачів та задав веселого настрою.

Свято відбулося на славу! Розчулені глядачі дякували за організацію змістовного заходу та висловили надію, що подібні зустрічі будуть проходити і надалі.







Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

***
Рубрика «Народні новини» створена для всіх жителів нашого міста, району та гостей, які приїздять до нас. Це в першу чергу доступний та зручний інструмент для поширення актуальної та достовірної інформації про проблеми, досягнення та життя нашого міста та району. Зламався ліфт, зіпсувалось дорожнє покриття, сталася ДТП, побачили, як горить будинок чи ремонтують ваш під’їзд – обов’язково напишіть про це нам, натиснувши кнопку «Додати новину» на головній сторінці сайту.

Коментарі
12 Травня 2019, 22:35
Ви молодці
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39