РОЖИЩЕ: Секретар об`єднання учасників АТО розповіла чому атовці «кинули» владу під час урочистого концерту

16 Жовтня 2016, 10:30
2938

Нещодавно в матеріалі «СКАНДАЛ: Бійці АТО «кинули» владу на самоті під час урочистого концерту» ми писали про те, що через ігнорування владою смолоскипної ходи в пам’ять загиблих героїв, рожищенські атовці демонстративно залишили урочистості з нагоди Дня захисника України. 

Секретар Рожищенського районного об`єднання учасників АТО Аліна Кривов`язюк пояснила такий вчинок бійців АТО. Про це вона написала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. 

«Приїхавши додому з роботи, прочитала коментарі до статті як наші атовці покинули зал після урочистостей. Ну що ж, шановні писаки, давайте розберемось.

1. Звинуватили нас в тому, що ми пройшлись урочистою ходою з представниками адміністрації.

Відповідь: це не ми з ними йшли , а вони з нами. Це свято захисників України і урочиста хода, яка була запропонована нами мала бути з захисників Україїни, а не з працівників держустанов.

2. Чому прийшли до зали?

Відповідь: військовий комісар мав нагородити ПОСМЕРТНО Смолярчука. Це ми не могли ігнорувати.

3. Чому не вийшли, коли І. Гайворонська вітала тому, що нами для нагородження були запрошені прості, але дуже важливі для нас люди - волонтери. Лише після цього ми вийшли.

4. Звинуватили, що не поважаємо мам загиблих.

Відповідь: мама Єлізар'єва сказала, якби наші хлопці були живі, вони б теж вийшли.

5. Звинуватили що ходимо і в такої поганої влади просимо пільги, путівки для атовців і т.д.

Відповідь: згідно законодавства вони повинні це надавати цим хлопцям .

А тепер для влади.

Коли хлопці зібрались на площі для ходи, то ви, царі, навіть не підійшли і не привітали їх з святом. У переддень Дня Незалежності України, коли були присутні у нас на зборах ви не запросили цих хлопців на захід до Дня Незалежності. Хоча, дякуючи їм ви спокійно спите в своїх ліжках, притулившись, хто до своїх чоловіків, хто до своїх дружин, хто обійнявши свою дитину.

А щодо мене. Буду вести стільки часу цю організацію, скільки мені дозволять хлопці. Я працюю на заводі Кромберг в 4 зміни і весь вільний від роботи час проводжу в офісі. За це ніхто мені ні заплати не платить, ні допомоги не дає. Вона мені не потрібна. Але я за своїх хлопців «перегризу» вам горла, якщо ви станете поперек їх дороги!», - пише Аліна Кривов`язюк.

 

Коментарі
16 Жовтня 2016, 14:40
<p>Шановні читачі, будь ласка, всі коментарі, побажання та пропозиції за проханням Аліни Кривов`язюк лишайте на її сторінці у соціальній мережі Facebook. Дякуємо за розуміння!</p>
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024